Reparatie aanvragen

bedrijfsruimte

Door de nieuwe maatregelen zijn we alleen bereikbaar voor spoedreparaties via 020 6 801 801. Klik op de groen knop om te lezen welke reparaties hieronder vallen.

Wie betaalt de reparatie?

Op de pagina 'wie doet wat' staat welke reparatie u zelf moet (laten) uitvoeren en welke wij voor u doen.

Wie doet wat

Onderhoudsabonnement

Klein onderhoud, zoals het witten van muren, doet u zelf. Voor andere reparaties kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. U hoeft niets te betalen voor reparaties binnen dit abonnement.

Onderhoudsabonnement

Vraag en antwoord

 • Dat hangt ervan af. U bent zelf verantwoordelijk voor de reparaties in uw bedrijfsruimte, behalve als het om het casco gaat. Dat is de 'schil' die wind- en waterdicht moet zijn en daar zijn wij verantwoordelijk voor.

  Extra reparaties

  In uw huurovereenkomst staat welke extra reparaties wij uitvoeren. Twijfelt u of een reparatie voor uw of onze rekening is? Neem dan contact met ons op.
   

  Servicekosten

  Betaalt u servicekosten voor bijvoorbeeld verwarming, riolering, glasverzekering en mechanische ventilatie? Neem dan contact met ons op. In uw huurovereenkomst kunt u lezen voor welke servicekosten u betaalt.

 • Is er lekkage of een gesprongen waterleiding? Neem direct contact met ons op via: (020) 6 801 801 (ook buiten kantooruren).

  Wie betaalt de kosten?

  Controleer hier wie waarvoor verantwoordelijk is.

  Houd er rekening mee dat uw eigen inboedelverzekering u kan helpen met de uitbetaling van schade aan uw spullen. 

Neem contact op