Projecten

59 projecten gevonden

TrackX (Hoofddorp)

Het kantoorgebouw aan de Stationsweg 2A t/m 8H in Hoofddorp gaan we verbouwen. In dit voormalig Vestiakantoor komen 32 studio’s en tweekamerwoningen, bestemd voor de sociale verhuur. De binnenkant van het pand slopen we en richten we opnieuw in. De buitenkant blijft zoveel mogelijk hetzelfde. We voegen wel balkons toe.

renovatie

Aalscholverstraat - SAVE

Ook in Landsmeer krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen verduurzamen project. Bij Samen verduurzamen is het doel lekker warm in de winter, langer koel in de zomer, lager energieverbruik en goed voor jouw portemonnee. Samen verduurzamen geldt voor: Aalscholverstraat 13 t/m 31 (oneven), Aalscholverstraat 14, 16, 38 t/m 44 (even), Kemphaanstraat 1 t/m 23 (oneven), Lepelaarstraat 1 t/m 40 (even én oneven) en Scholeksterstraat 14 t/m 44 (even).

groot onderhoud

Admiraal de Ruyterlaan en Plesmanlaan

Wij zijn in gesprek met de bewoners van de Admiraal de Ruyterlaan 3-73, Plesmanlaan 2-16, 20-54, 58-74 en Plesmanlaan 29-87 over hun woningen. We hebben een technisch onderzoek laten uitvoeren aan de 93 woningen en hebben samen met de bewonerscommissie een renovatieplan gemaakt.

renovatie

Anna Blamanlaan e.o. - SAVE

Ook in de Anna Blamanlaan en de Roland Holstlaan krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen verduurzamen project. Bij Samen verduurzamen is het doel de woningen comfortabeler en zuiniger te maken.

groot onderhoud

Aquarius

We renoveren de flat Aquarius. Dat is de uitkomst van gesprekken met de bewoners, de gemeente Amstelveen en Eigen Haard.

renovatie

Bernard Loderstraat 39-57

We gaan de woningen en bedrijfsruimten aan de Bernard Loderstraat 39-57 slopen en vervangen voor nieuwbouw.

sloop-nieuwbouw

Bernard Loderstraat en Jacques Oppenheimstraat

In de woningen aan de Bernard Loderstraat 17-23, 29-35, 26-38, 48-60 en 70-82 en de woningen aan de Jacques Oppenheimstraat 22-28, zijn we op 1 juli 2020 gestart met ingrijpende renovatiewerkzaamheden. Na de ingreep voldoen de woningen aan de regels op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort. De woningen worden aangesloten op het Stadswarmtenet van Vattenfall. Het Stadswarmtenet voorziet de woningen van warmte en warm water. In de woningen is geen gasaansluiting meer aanwezig en ga je elektrisch koken. De bedrijfsruimtes blijven voorlopig aangesloten op aardgas.

renovatie

Betondorp

Uit technisch onderzoek blijkt dat de woningen in Betondorp toe zijn aan Groot onderhoud. Wij bezitten meer dan 500 woningen in Betondorp. Daarom pakken we het Groot onderhoud in fases aan. Fase 1 is klaar. We werken nu volop aan fase twee. En zijn gestart met plannen maken voor fase 3.

groot onderhoud

Bilderdammerweg

Uit diverse onderzoeken blijkt dat renovatie van de eengezinswoningen aan de Bilderdammerweg niet mogelijk is. Daarom vervangen we deze eengezinswoningen door nieuwbouw.

sloop-nieuwbouw

Buiksloterweg

Er zijn al een tijdje plannen voor een aantal woningen aan de Buiksloterweg in Amsterdam-Noord. Het gaat om drie locaties op Buiksloterweg, twee bestaande en een braakliggend terrein.

sloop-nieuwbouw

Dichtersbuurt (verbeterplannen)

Op dit moment liggen er plannen voor de verbetering van de Dichtersbuurt. Door woningen te slopen en nieuwe te bouwen of deels te renoveren. Met aandacht voor de positie van onze seniorenbewoners. Deze plannen moeten wij nog uitwerken. Het duurt dus nog wel even voordat de plannen uitgevoerd worden. Bovendien is de Dichtersbuurt, met ruim 400 woningen van Eigen Haard, een grote buurt. Dat betekent, dat we niet alles tegelijk kunnen aanpakken. Dit gebeurt in meerdere fasen. Op dit moment denken we aan drie of vier fasen.

sloop-nieuwbouw

Drakenstein 8-138 - SAVE

Uit recent onderzoek naar brandveiligheid blijkt dat jouw woongebouw (Drakenstein 8-138) niet voldoet aan de brandveiligheidseisen van de overheid. Voor Eigen Haard staat jouw veiligheid voorop. Daarom gaan we jouw woning veiliger maken. Omdat we al aan de slag moeten met de brandveiligheid, bieden we je nu ook de mogelijkheid jouw woning te verduurzamen. Bij dit Samen verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler en zuiniger te maken. De voordelen van Samen verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, langer koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud