Projecten

Uitgelicht

93 projecten gevonden

Fluweelboomlaan - SAVE

In juli 2019 starten we met het verduurzamen van de woningen aan de Fluweelboomlaan 211-293. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Sportlaan - SAVE

In juli 2019 starten we met het verduurzamen van de woningen aan de Sportlaan 200-246. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Praam en Jol - SAVE

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Praam 1 t/m 223 (oneven), Jol 1 t/m 119 (oneven) en Jol 96 t/m 228 (even) . Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

groot onderhoud

Admiraal de Ruyterlaan en Plesmanlaan

Wij gaan in gesprek met de bewoners van de Admiraal de Ruyterlaan 3-73, Plesmanlaan 2-16, 20-54, 58-74 en Plesmanlaan 29-87 over de staat van de woningen.

renovatie

Kratontuin

Al jaren zijn er lekkages in de parkeergarage onder de woningen van de Sumatrakade 331-737 en de Kratontuin. Reparaties hebben niet geholpen. De beste oplossing is een nieuwe waterdichte laag op het dak van de garage. Een flinke klus.

groot onderhoud

Tiber - SAVE

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Tiber 2 tot en met 100. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

groot onderhoud

Praam SAVE - SAVE

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Praam 2 t/m 142. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

groot onderhoud

Mijnsherenweg

In september 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Mijnsherenweg 100 t/m 178 (alleen de even nummers). Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Patrimonium Spoorlaan - SAVE

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Patrimoniumlaan 4 t/m 58, 1 t/m 85 en Spoorlaan 19 t/m 26. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

groot onderhoud

Bilderdammerweg

De woningen aan de Bilderdammerweg willen we slopen en vervangen door nieuwbouw.We informeren u over de actuele stand van zaken.

sloop-nieuwbouw

Kuilsenhofweg

Wij gaan in gesprek met de bewoners van de Kuilsenhofweg 73 t/m 155-O en Kolfschotenstraat 189 t/m 225 over de staat van de woningen.

Den Bloeyenden Wijngaerdt - SAVE

In september 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Den Bloeyenden Wijngaerdt 9-223 . Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.


Chat met ons