Projecten

Uitgelicht

79 projecten gevonden

Helmkruidstraat - SAVE

Ook in Landsmeer krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen Verduurzamen project. Bij Samen Verduurzamen is het doel lekker warm in de winter, langer koel in de zomer, lager energieverbruik en goed voor uw portemonnee. Samen verduurzamen geldt voor Fuutstraat 12 t/m 32, Vederkruidstraat 1 t/m 11, Helmkruidstraat 1 t/m 11, Melkkruidstraat 1 t/m 11 en Leverkruidstraat 1 t/m 10.

groot onderhoud

Aalscholverstraat - SAVE

Ook in Landsmeer krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen Verduurzamen project. Bij Samen Verduurzamen is het doel lekker warm in de winter, langer koel in de zomer, lager energieverbruik en goed voor uw portemonnee. Samen verduurzamen geldt voor: Aalscholverstraat 13 t/m 31 (oneven), Aalscholverstraat 14, 16, 38 t/m 44 (even), Kemphaanstraat 1 t/m 23 (oneven), Lepelaarstraat 1 t/m 40 (even én oneven) en Scholeksterstraat 14 t/m 44 (even).

groot onderhoud

Stationsweg 2-10

Het kantoorgebouw aan de Stationsweg 2-10 in Hoofddorp gaan we verbouwen. In het oude Vestiakantoor komen 32 studio’s en 2-kamerwoningen. De binnenkant van het pand slopen we en richten we opnieuw in. De buitenkant blijft zoveel mogelijk hetzelfde. We voegen wel balkons toe.

renovatie

Sijpestein 8 - 138 - SAVE

In de tweede helft van 2020 willen wij starten met het verduurzamen van de woningen aan de Sijpestein 8-138. Bij dit Samen verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Nes aan de Amstel - SAVE

lekker warm in de winter, langer koel in de zomer, gezonde lucht in huis en goed voor uw portemonnee. Dat is wat project Samen Verduurzamen voor u doet. Ook in Nes aan de Amstel krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen Verduurzamen project. Hierbij is het doel de woningen comfortabeler en zuiniger te maken. Doordat de woningen heel verschillend zijn is het aanbod niet voor iedereen hetzelfde.

groot onderhoud

Machineweg

Aan de Machineweg in Aalsmeer bouwen we 63 huurwoningen. De woningen voldoen aan de eisen van deze tijd met de kenmerken van de woningen die er ooit stonden. Zoals de poort tussen twee woonblokken, dakvormen en de kleur van de dakpannen.

nieuwbouw

Hugo de Vriesstraat - SAVE

In de tweede helft van 2020 willen wij starten met het verduurzamen van de woningen aan de Hugo de Vriesstraat 13 t/m 99. Bij dit Samen verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Jeanne d'Arclaan 256 470 - SAVE

In de tweede helft van 2020 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Jeanne d’Arclaan 256 - 470. Bij dit Samen verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Arthur van Schendellaan - SAVE

In het najaar van 2020 willen wij starten met het verbeteren en verduurzamen van de woningen in uw wijk. Het gaat in totaal om 72 eengezinswoningen aan de Arthur van Schendellaan, Albert Verweylaan en de Rodenbachlaan. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Clusiusstraat - SAVE

In de tweede helft van 2020 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Clusiusstraat en omgeving. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Constantijn Huygenslaan - SAVE

In het najaar van 2020 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Constantijn Huygenslaan 14 t/m 20, 24 t/m 42, 46 t/m 66 en 70 t/m 86. Bij dit Samen verduurzamen project is het doel om de 27 eengezinswoningen en 9 bovenwoningen woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, langer koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

De Hazelaar - SAVE

Medio 2020 starten wij met het verduurzamen van de woningen De Hazelaar 1 t/m 14, 101 t/m 114, 201 t/m 214, 301 t/m 314 en 401 t/m 405. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.