Parkeergarage - 'Surinameplein'

Amsterdam West|1058GV

Bekijk faciliteiten in de buurt
  • VerhuurdJe kan je aanmelden voor de wachtlijst.
  • 46 parkeerplaatsen
    Wachtlijst 84 inschrijvingen
  • Huur € 115 /mnd excl. btw
  • Type Parkeerplaats
  • Complexnaam Parkeergarage - 'Surinameplein'

 

De parkeergarage aan de Surinameplein bevindt zich in Amsterdam. Enkele andere straten in de buurt zijn: Hoofdweg, Cornelis Lelylaan en Postjeskade. De huurprijs van de parkeerplaats bedraagt 
€ 115,00 euro exclusief btw (21%) per maand.

Totaal zijn er 44 parkeerplaatsen en 2 motorparkeerplaatsen aan de Surinameplein. Momenteel zijn deze parkeerplaatsen verhuurd. Om in aanmerking te komen kunt u zich op de wachtlijst zetten.

Let op! Over de wachtduur is geen informatie te geven.

Parkeervoorzieningen en beschikbaarheid
De parkeerplaats is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt voor het stallen van een personenauto, rijwielen en motorfietsen. De parkeergarage is toegankelijk via Surinameplein 122 -124, onder het pand van Vluchtelingenwerk (garage aan de rechterkant). De garagedeur gaat open met een tag die men krijgt bij het tekenen van het huurcontract. Parkeren mag alleen op de toegewezen parkeerplek. 

Bijzonderheden: Wij hanteren een waarborgsom van € 50,-. De huur wordt aangegaan voor een periode van minimaal 6 maanden. De opzegtermijn is 1 maand. 

Eigen Haard behoudt zicht het recht voor om zonder opgaaf van redenen een parkeerplaats of garagebox niet aan u te verhuren.

Vergelijkbare parkeerplaatsen

Parkeergarage (motor/scooterplaats) - Surinameplein

Amsterdam West
Motorplaats

€ 25 /mnd

Parkeergarage - 'Jan Vethstraat - Blok A - Aardetuin'

Amsterdam Nieuw-West
Parkeerplaats

€ 50 /mnd