Prinses Christinalaan

  • Soort project: Sloop-nieuwbouw
  • Plaats/Stadsdeel: Uithoorn

De woningen aan de Prinses Christinalaan 12 t/m 82a zijn ruim 60 jaar oud. Uit onderzoeken blijkt dat de bouwkundige staat van de woningen onvoldoende is. Daarom vervangen wij deze door nieuwbouw.

Sociaal plan

Met de bewonerscommissie is afgesproken dat de bewoners van deze woningen met voorrang verhuizen naar een andere woning.

Verzakkingen

De woningen aan de Christinalaan 68 t/m 82 a verzakken sneller dan voorzien. Zodra een van bewoners van dit blokje een andere woning heeft, timmeren we de oude woning dicht. Zijn alle bewoners vertrokken dan slopen wij dit rijtje woningen. De constructieve staat van de overige woningen aan de Christinalaan houden we in de gaten.

Sloop

Zodra alle bewoners zijn verhuisd, slopen we de woningen. In de tussentijd verhuren we tijdelijk de woningen aan de Prinses Christinalaan 12 t/m 66.

Nieuwbouw

Het plan is om op de plek van de te slopen woningen, eengezinswoningen te bouwen die qua uitstraling passen in het tijdsbeeld van de wijk.

Nieuwsbrief

Documenten

Contactpersoon

Heeft u vragen? Neem contact op met Marijn van der Weijden, senior medewerker Projectbegeleiding, via info@eigenhaard.nl of (020) 6 801 801.