Granaatstraat

Renovatie

Granaatstraat 1
Bezig met laden...

Met bewoners maken we een plan voor het opknappen van deze 15 traditionele portiekwoningen aan de Granaatstraat in de Amsterdamse Pijp.

We hebben gevraagd wat bewoners van hun woning vinden. Positief zijn de plek van de woning en de indeling. Maar er zijn veel klachten over kou, tocht, gehorigheid en de staat van de keuken, badkamer en toilet.  

Bewonersbijeenkomst 6 maart

Op 6 maart 2023 was een bijeenkomst voor de bewoners van de Granaatstraat 19-47 in Amsterdam over de renovatie van de woningen. Bekijk hier 

Persoonlijk contact

De komende maanden komen wij bij jou langs. De bewonersbegeleider van Eigen Haard, Meriam van der Zwaard, neemt contact met je op voor een afspraak. Zij bespreekt met jou de plannen en wat dat voor jou kan betekenen. Ze vertelt je de mogelijkheden en je kunt haar vragen stellen.

Technische inspectie

De bewonersbegeleider van HSB Bouw, Rick Oppelaar, neemt ook contact met je op voor een afspraak. Rick komt de technische staat van jouw huis bekijken. Hij loopt een rondje in huis, bekijkt de installaties, staat van de badkamer, keuken en toilet en neemt maten op. Voor technische vragen kun je bij Rick terecht.

Vragen?

Ben je bewoner en heb je vragen? Neem dan contact op met Meriam van der Zwaard. Zij is bereikbaar via M.vanderZwaard@eigenhaard.nl.