Projecten

Uitgelicht

84 projecten gevonden

Nolenslaan - SAVE

In mei 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Mgr. Nolenslaan 34 t/m 54, Dr. Kuperlaan 1 t/m 45, Dr. Boslaan 1 t/m 24 en Mr. Troelstralaan 5, 7 en 33. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

renovatie

Dorpsstraat 31

Reageer snel! Wij bieden zeven prachtig opgeknapte jongerenwoningen te huur in de Dorpsstraat in Landsmeer aan. Het gaat om studio’s vanaf 20m2 in een karakteristiek, monumentaal pand met bijzondere elementen.

groot onderhoud

Lycka Sloterdijk

Wij bouwen 118 sociale huurwoningen in Sloterdijk-Centrum. De woningen komen te staan op de O-kavel tussen de Radarweg, Arlandaweg en het Hemboogspoor, dat van- en naar Station Sloterdijk loopt.

nieuwbouw

Indië 2

We onderzoeken wat er nodig is om onze panden aan de Zeeburgerdijk 59 tot en met 109 op te knappen. Dit doen we in nauw overleg met de Bewonerscommissie.

renovatie

Zeeburgerdijk 141-207

We willen de woningen aan de Zeeburgerdijk 141 tot en met 207 aanpakken. Dit doen we in overleg met de bewoners. Voorlopig ligt de voorkeur bij een ingrijpende renovatie met funderingsherstel.

renovatie

Zeeburgerdijk en Molukkenstraat

We willen de Molukkenstraat 2 en 4 en de Zeeburgerdijk 116 t/m 120 aanpakken. Samen met de bewoners ontwikkelen we de plannen. Voorlopig ligt de voorkeur bij een ingrijpende renovatie zonder funderingsherstel.

renovatie

Valentijnkade 4 tot en met 18

We denken dat de panden aan de Valentijnkade 4 tot en met 18 opgeknapt moeten worden. We gaan eerst in gesprek met de bewoners.

groot onderhoud

Niasstraat & Menadostraat

De woningen aan de Niasstraat 3-13 en Menadostraat 3 moeten gerenoveerd worden. Samen met bewoners hebben we gekozen voor een ingrijpende renovatie met funderingsherstel.

renovatie

Begoniastraat - SAVE

In mei 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Begoniastraat 1 t/m 44. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

renovatie

Jeanne d'Arclaan - SAVE

In oktober 2018 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Jeanne D'Arclaan 10-116 en 118-254. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

renovatie

Theems - SAVE

In mei 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Theems 2 t/m 152. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

renovatie

Dolomieten - SAVE

In augustus 2018 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Dolomieten 10 t/m 184. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

renovatie

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.


Chat met ons