Projecten

Uitgelicht

67 projecten gevonden

Zuidas blok 9

Met Zuidas blok 9 realiseren we 58 sociale huurwoningen aan de George Gershwinlaan, Peter Schatstraat en Leonard Bernsteinstraat. We leveren de woningen naar verwachting medio september 2017 op.

nieuwbouw

Julianalaan - SAVE

In juli 2017 zijn we gestart met het verduurzamen van dertien woningen in de Julianalaan in Aalsmeer. Bij een SAVE - SAmen VErduurzamen - project draait het om drie vormen van besparen: energie, geld en het milieu. Een lager energieverbruik is goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Daarnaast maakt verduurzamen een woning comfortabeler.

renovatie

Van Ostadestraat 419-423

In de Van Ostadestraat bereiden we een ingrijpende renovatie met funderingsherstel voor. Het project heeft drie bedrijfsruimten en 21 sociale huurwoningen, verdeeld over zes panden. Er komen zeventien verschillende typen sociale huurwoningen terug.

renovatie

Bernard Loderstraat / Jacques Oppenheimstraat

In de woningen aan de Bernard Loderstraat 17-23, 29-35, 26-38, 48-60 en 70-82 willen we ingrijpende renovatiewerkzaamheden uitvoeren. Na de ingreep voldoen de woningen aan de regels op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort.

renovatie

Cyclamenstraat - SAVE

In juni 2017 zijn wij gestart met het verduurzamen van de 28 woningen aan de Cyclamenstraat 1-28 in Aalsmeer. Dit project is het tweede SAVE project in Aalsmeer. Bij een SAVE - SAmen VErduurzamen - project draait het om drie vormen van besparen: energie, geld en het milieu. Een lager energieverbruik is goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. En verduurzamen maakt een woning comfortabeler.

renovatie

Van Heuven Goedhartlaan - SAVE

We zijn gestart met het verduurzamen van de 400 woningen aan de Van Heuven Goedhartlaan 129-929 in Amstelveen.

renovatie

Admiraal Tromplaan / Admiraal Van Ghentlaan

We onderzoeken hoe we de woningen aan de Admiraal Tromplaan 12-26 en 1-35 en de Admiraal Van Ghentlaan 3-57 kunnen opknappen.

renovatie

Keizer Karelpark

We zijn aan het onderzoeken hoe we diverse woningen in het Keizer Karelpark een grootschalige opknapbeurt kunnen geven. We willen de woningen energiezuiniger maken en streven ook naar een levensduurverlenging van 25 jaar.

renovatie

Gorteslootbuurt

Begin februari 2017 is bij een aantal woningen in de Landsmeerse wijk Gortesloot asbest ontdekt op de vliering. De asbestinventarisatie vond plaats in aanloop naar een renovatie. Het gaat om de adressen: Weegbreegsingel, Zwanebloemweg, Riethalmweg en Violierweg.

groot onderhoud

Transvaal

We onderzoeken op verschillende plekken in de Transvaalbuurt onze woningen. Met de uitkomsten van die onderzoeken maken we plannen samen met de bewoners.

renovatie

Kramatweg

De woningen aan de Kramatweg 10-18 & Soembawastraat 3 voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. Dat blijkt duidelijk uit het gemiddelde cijfer van een 3,8 dat de bewoners aan deze woningen geven.

sloop-nieuwbouw

Betondorp fase 1

Uit technisch onderzoek blijkt dat de woningen in Betondorp toe zijn aan Groot onderhoud. We overleggen met de bewonerscommissie over een plan van aanpak. Wij bezitten meer dan 500 woningen in Betondorp. Daarom pakken we het Groot onderhoud in fases aan.

groot onderhoud

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.


Stel direct uw vraag