Projecten

Uitgelicht

68 projecten gevonden

Admiraal Tromplaan / Admiraal Van Ghentlaan

We onderzoeken hoe we de woningen aan de Admiraal Tromplaan 12-26 en 1-35 en de Admiraal Van Ghentlaan 3-57 kunnen opknappen.

renovatie

Keizer Karelpark

We zijn aan het onderzoeken hoe we diverse woningen in het Keizer Karelpark een grootschalige opknapbeurt kunnen geven. We willen de woningen energiezuiniger maken en streven ook naar een levensduurverlenging van 25 jaar.

renovatie

Gorteslootbuurt

Begin februari 2017 is bij een aantal woningen in de Landsmeerse wijk Gortesloot asbest ontdekt op de vliering. De asbestinventarisatie vond plaats in aanloop naar een renovatie. Het gaat om de adressen: Weegbreegsingel, Zwanebloemweg, Riethalmweg en Violierweg.

groot onderhoud

Transvaal

We onderzoeken op verschillende plekken in de Transvaalbuurt onze woningen. Met de uitkomsten van die onderzoeken maken we plannen samen met de bewoners.

renovatie

Kramatweg

De woningen aan de Kramatweg 10-18 & Soembawastraat 3 voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. Dat blijkt duidelijk uit het gemiddelde cijfer van een 3,8 dat de bewoners aan deze woningen geven.

sloop-nieuwbouw

Betondorp fase 1

Uit technisch onderzoek blijkt dat de woningen in Betondorp toe zijn aan Groot onderhoud. We overleggen met de bewonerscommissie over een plan van aanpak. Wij bezitten meer dan 500 woningen in Betondorp. Daarom pakken we het Groot onderhoud in fases aan.

groot onderhoud

Driemond-De Kern

Nieuwbouw in het hart van het dorpse Driemond in Amsterdam Zuidoost. Dat is de Kern. We bouwen hier zestien sociale huurwoningen en negen vrije sector huurwoningen.

nieuwbouw

Simon Stevinstraat 2 tot en met 12

We gaan de woningen aan de Simon Stevinstraat 2 tot en met 12 renoveren. De woningen voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. We zijn in gesprek met de bewonerscommissie over de plannen.

renovatie

Kreekrijk

In het noordwesten van de gemeente Zaanstad wordt Kreekrijk ontwikkeld. Dit is na Saendelft weer een grote uitleglocatie van de gemeente Zaanstad. Komende jaren worden hier circa 900 woningen gebouwd. Wij ontwikkelen in dit gebied circa 155 woningen, waarvan 72 woningen voor de sociale huursector.

nieuwbouw

Robert Scottbuurt

De Robert Scottbuurt in Bos en Lommer is volop in beweging. In het vernieuwingsplan ‘Expeditie Robert Scott, op reis naar een mooie toekomst’ staat wat nodig is om de buurt te veranderen naar een prettige en veilige woonbuurt.

sloop-nieuwbouw

Erik de Roodestraat

In eerste instantie was het plan om de zes ‘Piggelmeewoningen’ aan de Erik de Roodestraat te slopen. Dat doen we niet. We knappen de woningen op, zodat ze weer voldoen aan de kwaliteitseisen.

groot onderhoud

Parelvisserslaan

Aan de woningen aan de Parelvisserslaan 71-213 voeren we groot onderhoud uit en renoveren we gedeeltelijk. Na de ingreep voldoet de woning aan de regels op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort.

groot onderhoud

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.


Stel direct uw vraag