Projecten

Uitgelicht

88 projecten gevonden

Dreeslaan - SAVE

Ook in uw wijk krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen verduurzamen project. Bij Samen verduurzamen is het doel de woningen comfortabeler en energiezuiniger te maken. Samen verduurzamen geldt voor: • Dreeslaan 2 t/m 40 (e), 46 en 48

groot onderhoud

Beets- en Bilderdijklaan - SAVE

Ook in uw wijk krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen Verduurzamen project. Bij Samen Verduurzamen is het doel de woningen comfortabeler en zuiniger te maken. Samen verduurzamen geldt voor: • Alfons Ariënslaan 5 t/m 15 (oneven) • Bilderdijklaan 2 t/m 48 (even) • Nicolaas Beetslaan 2 t/m 8 (even) • Nicolaas Beetslaan 16 t/m 34 (even) • Nicolaas Beetslaan 42 t/m 50 (even) • Nicolaas Beetslaan 7, 17, 19, 21, 29, 31,33,35,37,39,41,43,45,49 en 51 Voor de woningen Nicolaas Beetslaan 10 t/m 14 moeten we nog onderzoeken welke verduurzaming we daar precies kunnen toepassen. Dat bespreken we nog met de bewoners.

groot onderhoud

Anjerlaan e.o. (De Kwakel) - SAVE

Ook in uw wijk krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen verduurzamen project. Bij Samen verduurzamen is het doel de woningen comfortabeler en zuiniger te maken. Samen verduurzamen geldt voor: • Anjerlaan 5 t/m 67 oneven (zonder nr. 33 en 61) • Rozenlaan 1 t/m 27 oneven • Gerberalaan 2 t/m 12 even

groot onderhoud

Cyclamenlaan & Fresialaan (De Kwakel) - SAVE

Ook in uw wijk krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen verduurzamen project. Bij Samen verduurzamen is het doel de woningen comfortabeler en zuiniger te maken. Samen verduurzamen geldt voor: • Cyclamenlaan 13 t/m 39 en 52 t/m 74 (uitgezonderd nr. 29 en 64) • Fresialaan 13, 19, 21, 23, 33 en 35

groot onderhoud

Nedersticht 1-131 - SAVE

In de eerste helft van 2021 starten we met het brandveilig maken van de woningen aan Nedersticht 1-131. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de woningen te verduurzamen. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Nedersticht 133-263 - SAVE

In de eerste helft van 2021 starten we met het brandveilig maken van de woningen aan Nedersticht 133-263. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de woningen te verduurzamen. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Oostelijk Halfrond - SAVE

In de eerste helft van 2021 willen wij starten met het verduurzamen van de woningen aan het Oostelijk Halfrond 225-439. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Treublaan - SAVE

Ook in Uithoorn krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen Verduurzamen project. Bij Samen Verduurzamen is het doel de woningen comfortabeler en zuiniger te maken.

groot onderhoud

Jacob van Weesenbekestraat - SAVE

Ook in Nieuw-West krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen Verduurzamen project. Bij Samen Verduurzamen is het doel de woningen comfortabeler en zuiniger te maken. Samen verduurzamen geldt voor: Gillis Stelmanstraat 1hs t/m 11-1 en Jacob van Weesenbekestraat 2hs t/m 60-1.

groot onderhoud

Helmkruidstraat - SAVE

Ook in Landsmeer krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen Verduurzamen project. Bij Samen Verduurzamen is het doel lekker warm in de winter, langer koel in de zomer, lager energieverbruik en goed voor uw portemonnee. Samen verduurzamen geldt voor Fuutstraat 12 t/m 32, Vederkruidstraat 1 t/m 11, Helmkruidstraat 1 t/m 11, Melkkruidstraat 1 t/m 11 en Leverkruidstraat 1 t/m 10.

groot onderhoud

Aalscholverstraat - SAVE

Ook in Landsmeer krijgen bewoners de kans deel te nemen aan het Samen Verduurzamen project. Bij Samen Verduurzamen is het doel lekker warm in de winter, langer koel in de zomer, lager energieverbruik en goed voor uw portemonnee. Samen verduurzamen geldt voor: Aalscholverstraat 13 t/m 31 (oneven), Aalscholverstraat 14, 16, 38 t/m 44 (even), Kemphaanstraat 1 t/m 23 (oneven), Lepelaarstraat 1 t/m 40 (even én oneven) en Scholeksterstraat 14 t/m 44 (even).

groot onderhoud

Stationsweg 2-10

Het kantoorgebouw aan de Stationsweg 2-10 in Hoofddorp gaan we verbouwen. In het oude Vestiakantoor komen 32 studio’s en 2-kamerwoningen. De binnenkant van het pand slopen we en richten we opnieuw in. De buitenkant blijft zoveel mogelijk hetzelfde. We voegen wel balkons toe.

renovatie

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.