Projecten

Uitgelicht

88 projecten gevonden

Papaverhoek

We zijn in november 2019 begonnen met het opknappen van een voormalig schoolgebouw uit de jaren 20 in Amsterdam-Noord. Gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School.

renovatie

Azaleahof 1 tot en met 52 - SAVE

In het voorjaar van 2020 starten we ook in Duivendrecht met het verduurzamen van de woningen aan de Azaleahof 1 tot en met 52. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Van Maasdijklaan Wijnmalenplantsoen - SAVE

In het najaar van 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Wijnmalenplantsoen 3t/m 34, Lindberghplantsoen 1 t/m 32, Van Maasdijklaan 1 t/m 17 en 23 t/m 29 en de Dr. Plesmansingel 22 t/m 68. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Sportlaan 352-398 - SAVE

In juli 2019 starten we met het verduurzamen van de woningen aan de Sportlaan 352-398. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Ambrosiuslaan - SAVE

In juli 2019 starten we met het verduurzamen van de woningen aan de Ambrosiuslaan 1 t/m 47. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Fluweelboomlaan - SAVE

In juli 2019 starten we met het verduurzamen van de woningen aan de Fluweelboomlaan 211-293. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Sportlaan - SAVE

In juli 2019 starten we met het verduurzamen van de woningen aan de Sportlaan 200-246. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Praam en Jol - SAVE

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Praam 1 t/m 223 (oneven), Jol 1 t/m 119 (oneven) en Jol 96 t/m 228 (even) . Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

groot onderhoud

Admiraal de Ruyterlaan en Plesmanlaan

Wij gaan in gesprek met de bewoners van de Admiraal de Ruyterlaan 3-73, Plesmanlaan 2-16, 20-54, 58-74 en Plesmanlaan 29-87 over de staat van de woningen.

renovatie

Kratontuin en Sumatrakade

In september 2019 zijn we begonnen met de reparatie van het dak van de parkeergarage aan de Kratontuin en Sumatrakade. We brengen een nieuwe waterdichte laag aan op het dak van de garage. Een flinke klus.

groot onderhoud

Tiber - SAVE

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Tiber 2 tot en met 100. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

groot onderhoud

Praam - SAVE

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Praam 2 t/m 142. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

groot onderhoud

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.


Chat met ons