Projecten

Uitgelicht

80 projecten gevonden

Lycka Sloterdijk

Wij bouwen 118 sociale huurwoningen in Sloterdijk-Centrum. De woningen komen te staan op de O-kavel tussen de Radarweg, Arlandaweg en het Hemboogspoor, dat van- en naar Station Sloterdijk loopt.

nieuwbouw

Indië 2

We onderzoeken wat er nodig is om onze panden aan de Zeeburgerdijk 59 tot en met 109 op te knappen. Dit doen we in nauw overleg met de Bewonerscommissie.

renovatie

Zeeburgerdijk 141-207

We willen de woningen aan de Zeeburgerdijk 141 tot en met 207 aanpakken. Dit doen we in overleg met de bewoners. Voorlopig ligt de voorkeur bij een ingrijpende renovatie met funderingsherstel.

renovatie

Zeeburgerdijk en Molukkenstraat

We willen de Molukkenstraat 2 en 4 en de Zeeburgerdijk 116 t/m 120 aanpakken. Samen met de bewoners ontwikkelen we de plannen. Voorlopig ligt de voorkeur bij een ingrijpende renovatie zonder funderingsherstel.

renovatie

Valentijnkade 4 tot en met 18

We denken dat de panden aan de Valentijnkade 4 tot en met 18 opgeknapt moeten worden. We gaan eerst in gesprek met de bewoners.

groot onderhoud

Niasstraat & Menadostraat

De woningen aan de Niasstraat 3-13 en Menadostraat 3 moeten gerenoveerd worden. Samen met bewoners hebben we gekozen voor een ingrijpende renovatie met funderingsherstel.

renovatie

Jeanne d'Arclaan - SAVE

In oktober 2018 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Jeanne D'Arclaan 10-116 en 118-254. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

renovatie

Dolomieten - SAVE

In augustus 2018 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Dolomieten 10 t/m 184. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

renovatie

Parelvisserslaan - SAVE

In juli 2018 starten wij met het verduurzamen van 181 woningen aan de Parelvisserslaan, Carmenlaan, Faustlaan, Traviatastraat, Paljassolaan en Rigolettolaan in Amstelveen. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

renovatie

Osdorp-Centrum

In de SuHabuurt in Amsterdam Nieuw West bouwen wij 12 eengezinswoningen in de sociale huur.

sloop-nieuwbouw

Startblok Elzenhagen

Ten zuiden van het Hisgenpad in Elzenhagen in Amsterdam-Noord ontwikkelen wij samen met De Key 'Startblok Elzenhagen', een woonproject voor 540 jongeren. De helft van hen is statushouder.

nieuwbouw

Lincolnpark

Eigen Haard start als eerste met de bouw van woningen in de toekomstige nieuwbouwwijk Lincolnpark in de gemeente Haarlemmermeer. Deze nieuwe wijk ligt aan de zuidoostkant van Hoofdorp.

nieuwbouw

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.


Chat met ons