Projecten

Uitgelicht

79 projecten gevonden

Machineweg

Aan de Machineweg in Aalsmeer bouwen we 63 huurwoningen. De woningen voldoen aan de eisen van deze tijd met de kenmerken van de woningen die er ooit stonden. Zoals de poort tussen twee woonblokken, dakvormen en de kleur van de dakpannen.

nieuwbouw

Hugo de Vriesstraat - SAVE

In de tweede helft van 2020 willen wij starten met het verduurzamen van de woningen aan de Hugo de Vriesstraat 13 t/m 99. Bij dit Samen verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Jeanne d'Arclaan 256 470 - SAVE

In de tweede helft van 2020 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Jeanne d’Arclaan 256 - 470. Bij dit Samen verduurzamen project is het doel de woningen comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

De Hazelaar - SAVE

Medio 2020 starten wij met het verduurzamen van de woningen De Hazelaar 1 t/m 14, 101 t/m 114, 201 t/m 214, 301 t/m 314 en 401 t/m 405. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Boksdoornlaan - SAVE

Eind voorjaar 2020 starten wij met het verduurzamen van de woningen in de omgeving van de Boksdoornlaan. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Mi Oso

In Amsterdam Zuidoost in de buurt Kortvoort verhuren wij vanaf half april 84 appartementen en maisonettes in Mi Oso of te wel mijn huis, mijn droomhuis.

nieuwbouw

Papaverhoek

We zijn in november 2019 begonnen met het opknappen van een voormalig schoolgebouw uit de jaren 20 in Amsterdam-Noord. Gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School.

renovatie

Azaleahof 1 tot en met 52 - SAVE

In het voorjaar van 2020 starten we ook in Duivendrecht met het verduurzamen van de woningen aan de Azaleahof 1 tot en met 52. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Van Maasdijklaan Wijnmalenplantsoen - SAVE

In het najaar van 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Wijnmalenplantsoen 3t/m 34, Lindberghplantsoen 1 t/m 32, Van Maasdijklaan 1 t/m 17 en 23 t/m 29 en de Dr. Plesmansingel 22 t/m 68. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis en een zuiniger huis.

groot onderhoud

Admiraal de Ruyterlaan en Plesmanlaan

Wij zijn in gesprek met de bewoners van de Admiraal de Ruyterlaan 3-73, Plesmanlaan 2-16, 20-54, 58-74 en Plesmanlaan 29-87 over hun woningen. We hebben een technisch onderzoek laten uitvoeren aan de 93 woningen en maken nu samen met de bewonerscommissie een renovatieplan.

renovatie

Kratontuin en Sumatrakade

Onze aannemer Betonrestore is weer aan de slag met het vervangen van het dak van de parkeergarage. De bouwplaats is ingericht en het fietspad is afgesloten. Dit geldt ook voor de entrees aan de achterkant. De fietsen mogen in de tijdelijke fietsenstalling.

groot onderhoud

Tiber - SAVE

Eind 2019 starten wij met het verduurzamen van de woningen aan de Tiber 2 tot en met 100. Bij dit Samen Verduurzamen project is het doel de woningen fijner, veiliger en zuiniger te maken. De voordelen van Samen Verduurzamen zijn: lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer, gezonde lucht in huis, een veiliger en zuiniger huis.

groot onderhoud

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.