Projecten

Uitgelicht

79 projecten gevonden

Graaf Willemlaan e.o. - SAVE

Ook in Kudelstaart willen we samen met u woningen verbeteren in ons SAVE Project. Door de isolatie blijven de woningen in de winter warmer en in de zomer koeler. De nieuwe ventilatie zorgt voor gezonde lucht in de woning. En met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op en spaart u het milieu. Alle maatregelen zorgen voor een prettiger en zuiniger woning.

renovatie

Archimedesplantsoen

Aan het Archimedesplantsoen, de Voltastraat en het Voltaplantsoen in Watergraafsmeer gaan we 41 woningen renoveren. Na de ingreep voldoet de woning aan de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en energiezuinigheid.

renovatie

Louis Chrispijn - SAVE

Aan de Louis Chrispijnstraat en omliggende straten voeren we werkzaamheden uit om de woningen energiezuiniger en comfortabeler te maken

groot onderhoud

De Dichters

Na de nieuwbouw van de New Kit, Titaan en de Meesters starten we begin 2018 met de bouw van de Dichters.

sloop-nieuwbouw

Tutti Fruttidorp of Terrasdorp

De bouwkundige staat van de woningen in Tutti Fruttidorp/ Terrasdorp kan beter. Daarom willen wij de 116 woningen in deze buurt renoveren.

renovatie

Händelstraat - SAVE

We verduurzamen 92 woningen aan de Händelstraat en omgeving in Aalsmeer. Bij een SAVE - SAmen VErduurzamen - project draait het om drie vormen van besparen: energie, geld en het milieu.

renovatie

Begoniastraat - SAVE

Inmiddels zijn alle 44 woningen van de Begoniastraat 45-88 in Aalsmeer energiezuiniger gemaakt. Dit project is het eerste SAVE-project. Bij SAVE (SAmen VErduurzamen) draait het om drie vormen van besparen: energie, geld en het milieu.

renovatie

Maria Montessoristraat - SAVE

We verduurzamen ruim 150 woningen in de Maria Montessoristraat en omgeving. Dit project is het eerste SAVE-project in Amsterdam. Bij SAVE (SAmen VErduurzamen) draait het om drie vormen van besparen: energie, geld en het milieu.

renovatie

Prins Bernhardlaan

De woningen aan de Prins Bernhardlaan 2 t/m 14 zijn technisch verouderd en voldoen niet meer aan de huidige eisen. Uit onderzoek is ook gebleken dat de fundering in slechte staat verkeert. We kunnen de woningen niet meer renoveren, en gaan ze daarom vervangen voor nieuwbouw.

sloop-nieuwbouw

Prinses Irenelaan / Prins Hendriklaan

De woningen aan de Prinses Irenelaan 2 t/m 12 en Prins Hendriklaan 10,12 zijn technisch verouderd en voldoen niet meer aan de huidige eisen. We willen de woningen renoveren en daarna als kluswoning verkopen.

renovatie

Watercirkel 2-160

Aan de woningen aan de Watercirkel 2-160 gaan we groot onderhoud uitvoeren met energetische maatregelen. Na de ingreep voldoet de woning aan de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en energiezuinigheid.

renovatie

Lindenlaan 234-238 en 284-288

We onderzoeken hoe we de woningen aan de Lindenlaan 234 - 238 en 284 - 288 een grootschalige opknapbeurt kunnen geven. We willen de woningen energiezuiniger maken en streven ook naar een levensduurverlenging van 25 jaar.

renovatie

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.


Chat met ons