Projecten

Uitgelicht

67 projecten gevonden

Driemond-De Kern

Nieuwbouw in het hart van het dorpse Driemond in Amsterdam Zuidoost. Dat is de Kern. We bouwen hier zestien sociale huurwoningen en negen vrije sector huurwoningen.

nieuwbouw

Simon Stevinstraat 2 tot en met 12

We gaan de woningen aan de Simon Stevinstraat 2 tot en met 12 aanpakken. De woningen voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. We zijn in gesprek met bewoners over welke stappen nodig zijn.

renovatie

Kreekrijk

In het noordwesten van de gemeente Zaanstad wordt Kreekrijk ontwikkeld. Dit is na Saendelft weer een grote uitleglocatie van de gemeente Zaanstad. Komende jaren worden hier circa 900 woningen gebouwd. Wij ontwikkelen in dit gebied circa 155 woningen, waarvan 72 woningen voor de sociale huursector.

nieuwbouw

Robert Scottbuurt

De Robert Scottbuurt in Bos en Lommer is volop in beweging. In het vernieuwingsplan ‘Expeditie Robert Scott, op reis naar een mooie toekomst’ staat wat nodig is om de buurt te veranderen naar een prettige en veilige woonbuurt.

sloop-nieuwbouw

Erik de Roodestraat

In eerste instantie was het plan om de zes ‘Piggelmeewoningen’ aan de Erik de Roodestraat te slopen. Dat doen we niet. We knappen de woningen op, zodat ze weer voldoen aan de kwaliteitseisen.

groot onderhoud

Parelvisserslaan

Aan de woningen aan de Parelvisserslaan 71-213 voeren we groot onderhoud uit en renoveren we gedeeltelijk. Na de ingreep voldoet de woning aan de regels op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort.

groot onderhoud

Sportlaan

We zijn aan het onderzoeken hoe we de woningen aan de Sportlaan 248-258 en 324-334 een grootschalige opknapbeurt kunnen geven. We willen de woningen energiezuiniger maken en streven ook naar een levensduurverlenging van 25 jaar.

renovatie

Ambrosiuslaan

We zijn aan het onderzoeken hoe we de woningen aan de Ambrosiuslaan 12-34 een grootschalige opknapbeurt kunnen geven. We willen de woningen energiezuiniger maken en streven ook naar een levensduurverlenging van 25 jaar.

renovatie

Spaanse Aaklaan

We zijn aan het onderzoeken hoe we de woningen aan de Spaanse Aaklaan 1-31 een grootschalige opknapbeurt kunnen geven. We willen de woningen energiezuiniger maken en streven ook naar een levensduurverlenging van 25 jaar.

renovatie

Fluweelboomlaan

We zijn aan het onderzoeken hoe we de woningen aan de Fluweelboomlaan 38-84 een grootschalige opknapbeurt kunnen geven. We willen de woningen energiezuiniger maken en streven ook naar een levensduurverlenging van 25 jaar.

renovatie

Acacialaan

We zijn aan het onderzoeken hoe we de woningen aan de Acacialaan 2-16 en 24-38 een grootschalige opknapbeurt kunnen geven. We willen de woningen energiezuiniger maken en streven ook naar een levensduurverlenging van 25 jaar.

renovatie

Lindenlaan 190 tot 332

We zijn aan het onderzoeken hoe we de woningen aan de Lindenlaan 190-332 energiezuiniger kunnen maken. We kijken ook hoe we dit kunnen combineren met groot onderhoud.

groot onderhoud

Verhuizen door sloop en renovatie

Als u (tijdelijk) moet verhuizen door sloop of renovatie verandert er veel voor u. Daarom begeleiden wij u persoonlijk. Er gelden verschillende afspraken en regelingen voor u.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in de wijk

Heeft u een vraag over uw wijk? Neem contact op met uw wijkbeheerder.