Huur betalen

parkeerruimte

U kunt de huur betalen via automatische incasso, betaalmail of door het zelf over te maken. U betaalt de huur voor de 1ste van de maand. Bijvoorbeeld: de huur voor de maand november betaalt u voor 1 november.

Automatische incasso

Met een automatische incasso geeft u ons toestemming om de huur van uw bankrekening af te halen. Vul het formulier in en kies de afschrijfdatum die voor u het beste uitkomt: De 25ste of de 1ste van de maand.  

automatische incasso aanvragen

Betaalmail

Met betaalmail krijgt u een Ideal betaalverzoek voor de huur in uw mailbox. Als uw aanvraag voor de 13de van de maand binnen is, ontvangt u een betaalmail voor de huur van de komende maand.

betaalmail aanvragen

Vraag en antwoord

 • Kiest u voor automatische incasso? Dan maakt u betalen makkelijk. U betaalt altijd het juiste bedrag. En u betaalt altijd op tijd. Zo staat u nooit voor vervelende verrassingen. U machtigt ons om de huur van uw bankrekening af te halen. Kies de datum die voor u het beste uit komt: de 25e of de 1e van de maand.

  Digitaal aanvragen

  Vul het formulier in.

  Privacyverklaring (pdf)

 • Met de betaalmail betaalt u snel, veilig én eenvoudig via iDEAL. Vul het formulier in en vraag de betaalmail aan. Als wij het formulier vóór de 13e van de maand ontvangen, verwerken wij het nog voor de huur van de komende maand.

  Privacyverklaring

 • U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de huur. Daarom raden wij u aan om de huur via automatische incasso of betaalmail over te maken. Zorg dat het huurbedrag voor de eerste van de maand op onze rekening staat. U betaalt de huur van de maand juli dus vóór 1 juli.

  • Vermeld bij elke betaling uw naam, adres en klantnummer
  • Maak de huur over aan Woningstichting Eigen Haard op: IBAN NL63INGB0005112144
 • U betaalt de huur voor de 1e van de maand. Een voorbeeld: de huur voor de maand februari betaalt u vóór 1 februari.

 • Door de invoering van één Europese betaalmarkt bestaat de acceptgiro niet meer. Kies voor een automatische incasso of een betaalmail.

Neem contact op