Hoe leuk is het als je dagelijks zoveel mensen blij kan maken! Ik heb een topbaan!

Die glimlach van oor tot oor, daar doe ik het voor!

Zakaria Arbib | Vakman

Zakaria is één van onze enthousiaste allround vakmannen. Hij gaat altijd tot het gaatje om onze klant het allerbeste te leveren. “Bij Eigen Haard ben ik al meteen vanaf het begin in een warm bad terecht gekomen, omgeven door vakmensen die gedreven met het werk bezig zijn. Mijn collega's zijn altijd heel behulpzaam.”

Zakaria houdt zich bezig met stuc- en loodgieterswerk en timmermansklussen. “Het loodgieterswerk vind ik het allerleukste wat er is!” Als vakman moet je veel kunnen: je monteert, repareert en biedt vaak ook een luisterend oor aan onze bewoners. “Klantvriendelijkheid is heel belangrijk. Omdat je dagelijks bij bewoners over de vloer komt maak je heel wat mee. Je ontmoet mensen met veel verschillende achtergronden. Dat maakt mijn werk nog leuker! Soms weet je binnen tien minuten al een heel levensverhaal van iemand.”

Als vakman voert Zakaria alle voorkomende werkzaamheden uit in een woning van onze huurder. “Als ik een klus uitvoer, dan kom ik natuurlijk ook weleens voor een uitdaging te staan. Soms stelt een bewoner het op prijs als er een extra klus wordt geklaard en dan zet de bewoner alles op alles om het voor elkaar te krijgen. Dan moet ik echt duidelijk zijn dat ik naar de volgende huurder moet. En soms heb ik gewoon met regels te maken en kunnen wij het ook niet oplossen. Dat kan lastig zijn. Je wilt niemand teleurstellen. Maar natuurlijk zijn de meeste bewoners ontzettend blij dat er een probleem is opgelost. Je ziet meteen resultaat, ik ben er om te helpen. En hoe leuk is het als je dagelijks zoveel mensen blij kan maken! Ik heb een topbaan!”