Als projectontwikkelaar zorg ik ervoor dat woningen toekomstbestendiger worden. Voor ons staat op de eerste plaats dat bewoners duurzaam kunnen wonen.

Wel of geen zonnepanelen?

Katinka Hutten | Projectontwikkelaar Samen Verduurzamen

Katinka, projectontwikkelaar op het gebied van duurzaamheid, staat in haar werk iedere keer voor een nieuwe uitdaging: de balans vinden tussen haalbaarheid en innovatie. "Als projectontwikkelaar zorg ik ervoor dat woningen toekomstbestendiger worden. Voor ons staat op de eerste plaats dat bewoners duurzaam kunnen wonen. Tegelijkertijd vragen we ons af: hoe ver gaan we in het verduurzamen? Daar zoeken we praktische oplossingen voor."

Als projectontwikkelaar maak je continu de afweging tussen belangen, ideeën en kosten. Uiteindelijk is het natuurlijk geweldig dat we zoveel mooie, energiezuinige woningen opleveren. Ik vind het leuk om samen met mijn collega’s op deze manier te bouwen aan een duurzame samenleving.

Dat ik in mijn werk maatschappelijke impact maak is voor mij heel waardevol. Daarom heb ik voor Eigen Haard gekozen en niet voor een commerciële organisatie. En Eigen Haard biedt volop kansen en staat open voor vernieuwing. Zo heeft Eigen Haard mij gekozen vanwege mijn vaardigheden, terwijl ik helemaal geen technicus ben. Om juist vanuit mijn expertise een project te managen. Dat is te gek!’