Dit zijn wij

Wij maken werk van Mokum en haar randgemeenten. Elke dag, in een omgeving die net zo levendig is als onze stad. We helpen en vertrouwen elkaar, maar we houden elkaar ook scherp. Er is altijd ruimte om jezelf te zijn en om eigen ideeën te realiseren. En hebben we succes, dan vieren we dat samen!

Flexibel werken

Bij ons is het mogelijk om 4 x 9 uur te werken. En met je laptop kun je overal werken en je tijd flexibel indelen.

Reis bewust

Naar je werk met een NS Businesscard. En tijdens je werk met onze OV NS Business Poolkaart, poolauto of bedrijfsfiets.

Eindejaarsuitkering

Je krijgt bij ons een vaste eindejaarsuitkering (6% van het bruto jaarsalaris).

Be(e)flex

Vul je rugzak met nieuwe ervaringen. Loop intern stage op een andere afdeling of ruil van baan met een collega.

Maatschappelijke impact

Wil jij graag betekenisvol werk doen voor de metropoolregio Amsterdam? En heb je innovatieve ideeën? Dan voel je je bij ons snel thuis. Met ongeveer 550 collega’s werken we hard aan goede en betaalbare woningen en investeren we in wijken in Amsterdam en omstreken. Samen werken we aan woongeluk voor iedereen.

Sterk in je werk

Gezond zijn en dat blijven. Dat vinden we belangrijk. Daarom hebben we een fitnessruimte waar je zelf kunt trainen of yoga- en bodypumplessen kunt volgen. Tijdens de lunch of na het werk. Je krijgt ook toegang tot ons online ‘sterk in je werk’ platform. Hier vind je allerlei informatie rondom gezond leven en werkgeluk. Het hele jaar door organiseren we inspirerende activiteiten met als thema sterk in je werk.

Opleidingen en trainingen

Goed en gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Daar investeren we graag in. Door het aanbieden van opleidingen, trainingen en een persoonlijk loopbaanbudget. Jij bepaalt hoe, wanneer en waaraan je dat besteedt. Zolang het maar bijdraagt aan jouw loopbaanontwikkeling. Want we bouwen niet alleen huizen maar ook aan jouw loopbaan.

Onze collega’s vertellen

Pauline's grote rechtvaardigheidsgevoel zorgde ervoor dat ze Sociaal Juridische Dienstverlening ging...
Bekijk alle verhalen