Dit zijn wij

Wij maken werk van Mokum en haar randgemeenten. Elke dag, in een omgeving die net zo levendig is als onze stad. We helpen en vertrouwen elkaar, maar we houden elkaar ook scherp. Er is altijd ruimte om jezelf te zijn en om eigen ideeën te realiseren. En hebben we succes, dan vieren we dat samen!

Flexibel werken

Bij ons is het mogelijk om 4 x 9 uur te werken. En met je laptop kun je overal werken en je tijd flexibel indelen.

Continu verbeteren

Bij ons maak je van jouw ideeën werkelijkheid!

Eindejaarsuitkering

Je krijgt bij ons een vaste eindejaarsuitkering (6% van het bruto jaarsalaris).

Jouw loopbaan

Vul je rugzak met nieuwe ervaringen. Loop stage op een andere afdeling. Of verander intern van functie.

Maatschappelijke impact

Wil jij graag betekenisvol werk doen voor de metropoolregio Amsterdam? En heb je innovatieve ideeën? Dan voel je je bij ons snel thuis. Met ongeveer 550 collega’s werken we hard aan goede en betaalbare woningen en investeren we in wijken in Amsterdam en omstreken. Samen werken we aan woongeluk voor iedereen.

Sterk in je werk

Gezond zijn en dat blijven. Dat vinden we belangrijk. Daarom hebben we een eigen fitnessruimte waar je gratis zelfstandig kunt trainen of mee kunt doen met een groepsles. Tijdens de lunch, voor of na het werk. Werk je een dag thuis en wil je wel een les volgen? Geen probleem. We bieden ook online of hybride een aantal lessen aan. Het hele jaar door delen we ook informatie en tips over gezond leven en omgaan met je energie. En we organiseren inspirerende activiteiten.

Opleidingen en trainingen

Goed en gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Daar investeren we graag in. Door het aanbieden van opleidingen, trainingen en een persoonlijk loopbaanbudget. Jij bepaalt hoe, wanneer en waaraan je dat besteedt. Zolang het maar bijdraagt aan jouw loopbaanontwikkeling. Want we bouwen niet alleen huizen maar ook aan jouw loopbaan.

Onze collega’s vertellen

Pauline's grote rechtvaardigheidsgevoel zorgde ervoor dat ze Sociaal Juridische Dienstverlening ging...
Bekijk alle verhalen