Zoekt u informatie over uw eigen VvE of wilt u uw eigen gegevens inzien? Log dan in op TwinQ.

Welkom bij VvE beheer Eigen Haard 

Bent u woningeigenaar in een Vereniging van Eigenaren en heeft uw VvE het beheer van de vereniging en van het gebouw bij VvE beheer Eigen Haard belegd? Informatie over onze dienstverlening en VvE's vindt u hier.

Direct contact met ons opnemen?
Telefoonnummer: 020-6801951 of E-mail: vvebeheer@eigenhaard.nl

 

Reparatie melden

Is er iets stuk aan de buitengevel van uw flat of portiekwoning of is er een reparatie nodig in een gemeenschappelijke ruimte?

Uw VvE Beheer

Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) is goed VvE beheer van groot belang. Zo plant u goed onderhoud en voorkomt u grote financiële problemen. U beperkt de aansprakelijkheid voor de eigenaren en het bestuur en bovendien verhoogt goed VvE beheer de waarde van het appartement. Opzoek naar informatie over onze organisatie, diensten en meer?

Hoe werkt een Vve?

Samen met de andere eigenaren in uw woongebouw bent u lid van de VvE. Binnen de vereniging kunt u meer- of minder invloed uitoefenen op de beslissingen. U vindt hier informatie over hoe de VvE werkt.

Uw VvE lidmaatschap

Samen met de andere eigenaren in uw woongebouw bent u lid van de Vereniging van Eigenaren. Lidmaatschap is via wetgeving verplicht. U vindt hier informatie over wat de rechten en plichten van een VvE zijn en hoe u als lid zaken kunt regelen.

Onderhoud van het gebouw

Het belangrijkste doel van een VvE is het gebouw onderhouden. Dat gaat over dagelijkse reparaties en grotere onderhoudsprojecten. Meer informatie over hoe het onderhoud van het gebouw is geregeld?

Actualiteiten

Hier houden we u op de hoogte van relevante actualiteiten.