Nieuwbouwwoning kopen

Terug naar homepage wonen

Zo fijn! Een nieuwbouwwoning waar alles nieuw en fris is. Hieronder een overzicht van de nieuwbouwprojecten waarvoor u zich nu kunt inschrijven. Ook in onze nieuwbouwprojecten krijgen doorstromers voorrang! Woont u in een sociale huurwoning van een Amsterdamse woningcorporatie? Dan bent u doorstromer en krijgt u voorrang op andere geïnteresseerden!


Sumatraplantsoen in Amsterdam, Indische Buurt

Binnenkort starten we met de verkoop van maisonnettes en appartementen in het nieuwbouwproject aan het Sumatraplantsoen in de Indische Buurt! Een prachtig project op een unieke locatie in Amsterdam.

Meer informatie en inschrijven 


De Dichters in Amsterdam, Bos en Lommer 

 

In nieuwbouwproject de Dichters in de Bos en Lommer bouwen wij in de volgende fase aan koopappartementen en -eengezinswoningen. In september starten we met de verkoop.

Interesse of meer informatie?


Europarei in Uithoorn

Wonen in een hele nieuwe wijk in Uithoorn? In juni starten we met de verkoop van 7 eengezinswoningen in fase 2 van Europarei. De bouw start na de zomer van 2018. Meer weten of inschrijven?

Klik hier


Appellaan en Notenlaan in Amstelveen

In het de groene woonwijk Keizer Karelpark in Amstelveen realiseert Eigen Haard in de komende tijd 19 koopwoningen en 18 vrije sector huurwoningen. Wij verkopen in dit project 19 eengezinswoningen met drie verdiepingen en een oppervlakte van ca. 130 m2! Nog 1 woning beschikbaar!

Meer informatie


Chat met ons