Nieuwbouwwoning kopen

Terug naar homepage wonen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Misschien is een nieuwbouwwoning dan wel wat voor u. Alles lekker fris en nieuw, dat is het voordeel van nieuwbouw. Een nieuwe wijk, nieuwe buren en een nieuw huis.

Doorstromers krijgen ook in een  nieuwbouwproject voorrang! Woont u in een sociale huurwoning van een Amsterdamse woningcorporatie? Dan bent u doorstromer en krijgt u voorrang op andere geïnteresseerden! Lees hier meer informatie over doorstromen

Hieronder een overzicht van de nieuwbouwprojecten waarvoor u zich nu kunt inschrijven.


Sumatraplantsoen in Amsterdam, Indische Buurt

In het eerste kwartaal van 2019 starten we met de verkoop van maisonnettes en appartementen in het nieuwbouwproject aan het Sumatraplantsoen in de Indische Buurt! Een prachtig project op een unieke locatie in Amsterdam.

Meer informatie en inschrijven


De Dichters in Amsterdam, Bos en Lommer 

 

In nieuwbouwproject de Dichters in de Bos en Lommer bouwen wij aan koopappartementen en -eengezinswoningen.De inschrijving van fase 2 is gesloten. Interesse aangeven voor een volgende fase? 

Interesse of meer informatie?


Europarei in Uithoorn

Sinds 2017 bouwt Eigen Haard aan de nieuwbouwwijk Europarei in Uithoorn. in 2019 starten wij met de verkoop van woningen in fase 3 van dit project.

Interesse of meer informatie


 

 

Chat met ons