Marie Baronlaan 6

Amstelveen|49m2|2 kamers|Appartement

Bekijk faciliteiten in de buurt
  • VerkochtDeze woning is verkocht. Maak een woonprofiel aan en ontvang woningaanbod op maat.
    • Koop € 310.000 k.k.
    • Totale oppervlakte49m2
    • Aantal kamers2
    • Bouwjaar2006
    • Soort bouwBestaande bouw
    • VerkoopmakelaarEigen Haard Verkoop
    • Emailverkoop@eigenhaard.nl
    • Telefoonnummer020 6 801 801
  • Voorzieningen Tuin

 

DECEMBER-ACTIE:
Koop van Eigen Haard deze woning in december 2023 en ontvang een cadeau-cheque t.w.v. 1.000 EURO!

VOORRANG voor huurders van Eigen Haard!

Op een zeer centrale locatie, nabij natuurgebied de Middelpolder, ligt dit heerlijke lichte 2-kamer appartement van circa 49 m², op de begane grond met een kleine achtertuin.

Het in 2006 opgeleverde appartementencomplex beschikt over een fraaie binnentuin welke is voorzien van grote stenen tafels en biedt een rustige sfeer. De binnentuin is afgesloten en alleen toegankelijk voor bewoners van het complex. Er zijn 48 appartementen verdeeld over vier blokken van elk 12 woningen, waarvan 6 op de begane grond en 6 op de verdieping zijn gelegen. Er is een gezamenlijke fietsenberging en voor elk appartement is er een berging voor privegebruik.

De omgeving

De ligging is fantastisch! Omgeven door groen, natuur en weilanden en toch is de A9 is in enkele minuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar, met de bus bereik je binnen enkele minuten Amsterdam Bijlmer/ Arena en met de (snel) tram ben je in korte tijd het centrum van Amsterdam of de Zuid-As. Om de hoek is een sportschool en er zijn diverse sportverenigingen met sportvelden. Zowel het winkelcentrum van Bankras als Kostverloren met alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig.

Indeling

Aan de buitenzijde van de woning is de meterkast gesitueerd. De hal van de woning geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer ligt aan de zuidzijde van het complex en heeft een grote raampartij met zonwering aan de buitenzijde en een kleine achtertuin. De L-vormige open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer ligt aan de noordzijde en is daarom in de zomers heerlijk koel. De badkamer heeft een douchehoek, wastafel, toilet en een aansluiting voor de wasmachine. Ieder appartement heeft een eigen berging en tevens kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke fietsenberging.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 2006
- Woonoppervlakte circa 49 m².
- Oplevering in overleg, kan spoedig.
- Het complex heeft een lift
- Verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening.
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- De gezamenlijke binnentuin is door iedereen te gebruiken!
- De woonkamer beschikt over een zonwering in de vorm van bewegende deuren.
- Het complex heeft een zeer actieve vereniging van eigenaren. De servicekosten bedragen circa € 108,00 per maand (inclusief opstal-/ en glasverzekering, onderhoud lift, schoonhouden-elektraverbruik-onderhoud gemeenschappelijke ruimten en reservering groot onderhoud).
- Vaste projectnotaris.
- Zelfbewoningsverplichting van 36 maanden.
- Anti-speculatiebeding van 36 maanden.
- Energielabel A.

Voorrang aan doorstromers

Woon je nu in een huurwoning van Eigen Haard? Dan krijg je voorrang op andere belangstellenden. Je krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die je achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning. Woon je in een sociale huurwoning van een andere woningcorporatie in de Stadsregio Amsterdam, ook dan is voorrang mogelijk. Vraag er naar tijdens de bezichtiging.

Voorwaarden december-actie

- Deze actie start op 1 december 2023.
- Alleen koopwoningen waarbij de decemberactie wordt genoemd nemen deel aan deze actie, andere woningen zijn uitgesloten.
- Het bod op deze woning is gedaan en schriftelijk geaccepteerd voor 1 januari 2024.
- Eigen Haard behoudt zich het recht voor om deze actie tussentijds te wijzigen, danwel op te schorten.
- De cheque wordt door de notaris overhandigd bij de overdracht van de koopwoning.

Disclaimer

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vergelijkbare koopwoningen

Suze Groeneweglaan 201

Amstelveen
Appartement | 49m2 | 2 kamers

€ 254.000 k.k.

PARKEERPLAATS Leonard Bernsteinstraat 3-P7.19

Amsterdam Zuid
Appartement | 12m2 | 1 kamers

€ 90.000 k.k.