Suze Groeneweglaan 201

Amstelveen|49m2|2 kamers|Appartement

Bekijk faciliteiten in de buurt

 

Een buitengewone kans voor nieuwkomers op de woningmarkt!
Dit 2-kamer appartement, met een oppervlakte van ongeveer 49 m², bevindt zich op de 3e verdieping en beschikt over een balkon op het oosten.

Het complex werd in 2011 gebouwd en bestaat uit 36 appartementen, met op de begane grond een kinderdagverblijf. Op korte loopafstand bevinden zich het winkelcentrum Kostverlorenhof en de halte van de sneltram 5 en 51.

Een unieke kans voor starters!

Eigen Haard maakt deze starterswoning betaalbaar. Zij verkopen dit appartement met de Koopgarant-regeling. Je krijgt hierdoor korting bij de aankoop van het appartement en je hebt hierdoor lagere maandlasten. Ook ben je gegarandeerd van een snelle verkoop in de toekomst, er is een terugkoopregeling met een deling van de opgetreden waardeontwikkeling van toepassing.

Indeling

Begane grond: afgesloten centrale entree met lift, trappenhuis en bellenbord.
Eerste verdieping: entree met videofoon en meterkast, c.v-ruimte, toilet met vrijhangend closet, badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Woonkamer met toegang tot het balkon, moderne open keuken voorzien van koelkast, 4-pitsgaskookplaat, vaatwasser en afzuigschouw. Slaapkamer met Frans balkons.

Bijzonderheden

- bouwjaar 2011
- Woonoppervlakte 49 m²
- Lift aanwezig
- C.V.-combiketel, bouwjaar 2021
- Vloerverwarming
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond
- Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht
- Koper mag een maximaal bruto jaarinkomen verdienen van € 64.813,- per jaar
- Er geldt een zelfbewoningsplicht
- Eigendomsoverdracht vindt plaats via notariskantoor Bellaar te Amstelveen
- Servicekosten circa € 128,50 per maand

Voorrang aan doorstromers

Woon je nu in een huurwoning van Eigen Haard en wil je van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijg je voorrang op andere belangstellenden. Je krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die je achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning. Woon je in een sociale huurwoning van een woningcorporatie in de stadsregio Amsterdam? Ook dan kun je voorrang krijgen. Vraag ernaar tijdens de bezichtiging. Meer informatie over doorstromen www.eigenhaard.nl/doorstromen

Makelaar

Deze woning wordt verkocht door Ludenhoff Groep in Amstelveen. Voor meer informatie over deze woning of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen via:
Mail: amstelveen@ludenhoff.nl
Tel : 020-6459446

Disclaimer

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vergelijkbare koopwoningen

PARKEERPLAATS Leonard Bernsteinstraat 3-P7.19

Amsterdam Zuid
Appartement | 12m2 | 1 kamers

€ 90.000 k.k.