Voorrang bij mantelzorg

Bent u mantelzorger of heeft u mantelzorg nodig en bent u op zoek naar een woning? In urgente gevallen kunt u voorrang krijgen op een woning.

Woont u in Amsterdam en wilt u een urgentieverklaring aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met het sociaal loket van het stadsdeel Centrum. Dat kan per mail via stadsloket.centrum.sociaalloket.dvl@amsterdam.nl of telefonisch via het gemeentelijk informatienummer 14020. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Bezoekadres sociaal loket Amsterdam

Het bezoekadres van het sociaal loket is: Stadhuis, Amstel 1, ingang Amstelzijde. Spreekuren zijn op afspraak, maar ook inloop is mogelijk. U krijgt dan direct een afspraak via de afsprakenbalie. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 8.30 uur en 15.00 uur en op donderdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur.

Urgentieverklaring aanvragen in Amstelveen

Woont u in Amstelveen en wilt u een urgentieverklaring aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met Mantelzorg & Meer, Laan van de Helende Meesters 431, 1186 DK Amstelveen, (020) 333 53 53, www.mantelzorgenmeer.nl.