Sociale huur

Op zoek naar een sociale huurwoning?

Onze woningen met een huur lager dan € 710,68 verhuren we via WoningNet. Hier vindt u het aanbod, voorwaarden en procedures.

Inschrijven als woningzoekende?

Bent u op zoek naar een huurwoning in de stadsregio Amsterdam? Afhankelijk van uw inkomen heeft u twee mogelijkheden: een sociale huurwoning of een vrije sector huurwoning. We bieden soms ook woningen aan in de tijdelijke verhuur.

Voorrang voor huurders van Eigen Haard

Woont u in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u doorstromen naar een vrije sector huurwoning of een koopwoning? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. Lees meer over doorstromen.

Tijdelijke verhuur

Tijdelijke verhuur

De wachtlijst voor tijdelijke huur is alleen voor woningen in Ouderkerk aan de Amstel open. Klik hieronder op registreren om u aan te melden voor de wachtlijst. Voor andere gemeenten kunt u zich niet inschrijven.

Huurt u op dit moment een tijdelijke woning van Eigen Haard en is de overeenkomst opgezegd? Neem dan contact met ons op. 

 

Woning (in)ruilen?

Wilt u groter of kleiner wonen? Of in een andere buurt of stad? Wij hebben verschillende regelingen.

Urgentie en indicatie

Een urgentie of een indicatie voor een speciale woning vraagt u aan bij uw gemeente. Op WoningNet vindt u per gemeente een overzicht van de mogelijkheden.

Jongerenwoningen

Tussen de 18 en 28 jaar? Lees meer over onze speciale contracten voor jongeren.

Chat met ons