Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer er geen parkeerplaats/garagebox van jouw keuze beschikbaar is, kun je je inschrijven op de wachtlijst.

Inschrijven wachtlijst

Als de parkeerruimte van jouw keuze niet beschikbaar is, kun je je inschrijven op de wachtlijst. Dit kan voor maximaal 3 parkeerplekken. Om in te schrijven maak je een parkeerprofiel aan. Met dit account kun je zelf op ieder moment jouw plek op de wachtlijst zien en je gegevens wijzigen.

Parkeerprofiel

Parkeerprofiel maken

Je mag per woon- of werkadres 1 account aanmaken. Dit account is persoonlijk. Je kunt het niet overdragen aan de nieuwe bewoner of een huisgenoot als je bijvoorbeeld verhuist. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen in je account, bijvoorbeeld als je e-mail adres of telefoonnummer wijzigt. Als je langer dan 6 maanden niet heeft ingelogd op je account, ontvangt je van ons een mail met de vraag of je gegevens en inschrijving nog kloppen. Reageer je niet binnen 30 dagen op deze mail, dan wordt je van de wachtlijst verwijderd.

Wanneer krijg ik een parkeerplek?

Als er een parkeerplaats of garagebox vrij komt, nemen wij contact op met degene die het hoogst op de wachtlijst staat. Als je een parkeerruimte krijgt aangeboden, heb je 5 werkdagen om deze te accepteren of te weigeren. Als je accepteert, je gegevens kloppen en je voldoet aan onze algemene voorwaarden, dan krijg je de parkeerruimte toegewezen. Als je de parkeerruimte weigert of niet binnen 5 werkdagen op het aanbod reageert, wordt je van de wachtlijst verwijderd.

Voorrang bewoners

Bij sommige parkeerruimtes krijgen bewoners die boven of naast de parkeerruimte wonen voorrang op andere ingeschrevenen op de wachtlijst. Als deze bewoners geen interesse hebben, wordt de parkeerruimte toegewezen aan degene die na de bewoners het hoogst op de wachtlijst staat.

Huurprijs

De huurprijs voor parkeerruimtes wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld. Als er een parkeerplaats of garagebox vrij komt is de huurprijs van toepassing die op dat moment op de website vermeld staat.