Hoe werkt de wachtlijst?

Terug naar homepage parkeren

Wanneer er geen parkeerplaats/garagebox van uw keuze beschikbaar is, kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst.

Regels voor inschrijving en wachtlijst parkeren

Inschrijven voor de wachtlijst

Als de parkeerruimte naar uw keuze niet beschikbaar is, kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. U kunt zich inschrijven voor maximaal 3 parkeerruimtes. Om in te schrijven maakt u een account aan voor een parkeerprofiel. Met dit account kunt u zelf, op ieder moment uw plek op de wachtlijst inzien en uw gegevens wijzigen. 

Een account aanmaken en bijhouden

U mag per woon- of werkadres 1 account aanmaken. Dit account is persoonlijk, u kunt het niet overdragen aan de nieuwe bewoner of een huisgenoot als u bijvoorbeeld verhuist. 
U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen in uw account, bijvoorbeeld als uw e-mail adres of telefoonnummer wijzigt. Als u langer dan 6 maanden niet heeft ingelogd op uw account, ontvangt u van ons een mail met de vraag of uw gegevens en inschrijving nog kloppen. Reageert u niet binnen 30 dagen op deze mail, dan wordt u van de wachtlijst verwijderd. 

Wanneer krijg ik een parkeerruimte toegewezen?

Als er een parkeerplaats of garagebox vrij komt, nemen wij contact op met degene die het hoogst op de wachtlijst staat. Als u een parkeerruimte krijgt aangeboden, heeft u 5 werkdagen om deze te accepteren of te weigeren. Als u accepteert, uw gegevens kloppen en uw voldoet aan onze algemene voorwaarden, krijgt u de parkeerruimte toegewezen. Als u de parkeerruimte weigert of niet binnen 5 werkdagen op het aanbod reageert, wordt u van de wachtlijst verwijderd. 

Voorrang voor bewoners

Bij sommige parkeerruimtes krijgen bewoners die boven of naast de parkeerruimte wonen voorrang op andere ingeschrevenen op de wachtlijst. Als deze bewoners geen interesse hebben, wordt de parkeerruimte toegewezen aan degene die na de bewoners het hoogst op de wachtlijst staat.

Huurprijs

De huurprijs voor parkeerruimtes wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld. Als er een parkeerplaats of garagebox vrij komt is de huurprijs van toepassing die op dat moment op de website vermeld staat.