Het verhuurproces

Het verhuurproces per stap

Je wilt een bedrijfsruimte van ons huren? Dat klinkt goed! Maar hoe gaat het proces in zijn werk? Klik hieronder op start om te zien welke stappen je doorloopt voordat de bedrijfsruimte van jou is.

Interesse

Je ziet op onze website een specifieke bedrijfsruimte waar je geïnteresseerd in bent. Je kunt een reactie achterlaten door op de knop ‘reageer’ te klikken. Vervolgens vul je je gegevens in.

Contact

Binnen vier werkdagen neemt de verhuurmakelaar van de bedrijfsruimte contact met je op.

Bezichtiging

Als jouw onderneming passend is voor de locatie nodigt de verhuurmakelaar je graag uit voor een bezichtiging.

Kennismaking

Tijdens de bezichtiging kun je de bedrijfsruimte zien, kennismaken met de verhuurmakelaar en informatie krijgen over de inhoud van de huurovereenkomst. Je deelt tijdens de bezichtiging jouw plannen voor de bedrijfsruimte met de verhuurmakelaar.

Documenten

Wanneer de toegestuurde documenten door de verhuurmakelaar akkoord zijn bevonden, ontvang je een huurvoorstel.

Documenten

Als je akkoord gaat met het huurvoorstel, ontvang je een concept huurovereenkomst. Bij akkoord van het concept huurovereenkomst tekenen jij en de verhuurmakelaar digitaal de huurovereenkomst.

Verhuurnota

Na ondertekening van de huurovereenkomst ontvang je de eerste verhuurnota.

Oplevering

Na betaling van de eerste verhuurnota en de waarborgsom wordt er op locatie een proces-verbaal van oplevering van het bedrijfspand opgemaakt. Wanneer je akkoord gaat met de oplevering teken je het proces-verbaal en ontvang je de sleutels van jouw nieuwe bedrijfspand!