Onderhoudsabonnement

Als u een onderhoudsabonnement afsluit, zorgen wij voor een deel van het onderhoud dat u zelf moet doen. Wie doet wat? staat welk onderhoud wij extra doen als u een abonnement heeft.

U betaalt eenmalig € 40,08 en daarna € 6,68 per maand (prijspeil 2012).
Voor het aanmelden voor het onderhoudsabonement kunt u gebruik maken van het formulier Aanvragen onderhoudsabonnement.

Als u een onderhoudsabonnement wilt afsluiten, dan wordt een nul-meting uitgevoerd door een van onze Opzichters Dagelijks Onderhoud.
Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen voor deze  nulmeting. Let op: dit geldt NIET voor nieuwe huurders die binnen 3 maanden na ingang huurcontract een OA willen afsluiten (zie hieronder voor meer informatie hierover).

De Opzichter beoordeelt of de staat van de woning goed genoeg is om een onderhoudsabonnement af te sluiten (instapmogelijkheid).

Als er gebreken zijn in de  woning, dan kunt u pas lid worden nadat de gebreken zijn verholpen. Dit houdt in dat deze reparatiekosten voor uw rekening zijn.

Indien u het onderhoudsabonnement binnen drie maanden na de ondertekening van het huurcontract afsluit betaalt u geen eenmalige aansluitkosten van € 40,08 en hoeft er geen nulbeurt te worden uitgevoerd door onze opzichter. U betaalt vervolgens per maand € 6,68 (prijspeil 2015).
 
Als u later besluit een abonnement af te sluiten betaalt u wel de eenmalige aansluitkosten en wordt er een nulbeurt uitgevoerd.

Als u een onderhoudsabonnement wilt afsluiten, kunt u hiervoor een schriftelijk verzoek indienen. Het beste kunt u gebruik maken van het formulier Aanvragen Onderhoudsabonnement, maar u kunt ons ook bellen of mailen.

Met een onderhoudsabonnement heeft u iedere 18 maanden recht op een onderhoudsbeurt. U mag daarvoor 1x per anderhalf jaar contact met ons opnemen. Eén van onze onderhoudsmedewerkers komt bij u langs en bekijkt de woning. Beginnende gebreken lossen we meteen op.
U kunt een onderhoudsabonnement schriftelijk of per e-mail opzeggen.

Opzegtermijn:

U gaat een onderhoudsabonnement aan voor minimaal een jaar. Na het eerste jaar kunt u het abonnement per maand opzeggen (opzegtermijn is 1 maand).

Chat met ons