Dit zijn we

Onze organisatie

Met bijna 600 collega's werken we met hart en ziel aan goede en betaalbare huisvestingen in prettige wijken. 

Bij ons werken wijkbeheerders, vaklieden en bouwopzichters. Maar ook communicatieprofessionals, makelaars, juristen en ICT’ers. Samen werken we aan woongeluk voor iedereen in Groot-Amsterdam. Ons werkgebied is de Metropoolregio Amsterdam. Ons hoofdkantoor is op de Arlandaweg bij station Sloterdijk.  Verspreid over de regio hebben we wijk- en regiokantoren. Zo weten we wat er leeft bij onze huurders. 

Maak werk van Mokum

Ons werk doet ertoe . Woningen verhuren en onderhouden. Nieuwe woningen bouwen. Huizen opknappen. Wijken leefbaar houden. Mensen die het moeilijk helpen een steuntje inde rug geven. Dat doen we al sinds 1909 en daar gaan we nog lang mee door. Ons werk is nooit af. Wij maken werk van Mokum. En dat doen we op een manier die past bij deze stad. Persoonlijk en betrokken. Eerlijk en betrouwbaar. Om dat werk goed uit te te voeren zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's.

Ons bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit Bert Halm en Vera Luijendijk. Ze zijn samen verantwoordelijk voor het beleid en de resultaten. Bert en Vera hebben ieder hun eigen aandachtsgebieden. 

  Bert Halm Vera Luijendijk
Intern

Strategie, Vastegoedbeheer, Ontwikkeling & Zakelijk Beheer, Informatiemanagement & Processen, Human Resource, Ondernemingsraad.

Wonen, Finance & Control, Risicocontrol & Audit, Bestuurszaken
Gemeenten

Amstelveen, Haarlemmermeer, Zaanstad
Amsterdam: stadsdelen Noord, Nieuw-West, West.

Aalsmeer, Landsmeer, Ouder-Amstel, Uithoorn
Amsterdam: stadsdelen Oost, Zuidoost, Centrum, Zuid.

Organisaties Aedes, AFWC, De Vernieuwde Stad Aedes, WSW, ILT-Aw
Nevenfuncties Lid dagelijks bestuur van de Vernieuwde Stad Lid Raad van Toezicht van het Nationaal Warmtefonds