Dit zijn we

Onze organisatie

Met bijna 600 collega's werken we met hart en ziel aan goede en betaalbare huisvestingen in prettige wijken. 

Bij ons werken wijkbeheerders, vaklieden en bouwopzichters. Maar ook communicatieprofessionals, makelaars, juristen en ICT’ers. Samen werken we aan woongeluk voor iedereen in Groot-Amsterdam. Ons werkgebied is de Metropoolregio Amsterdam. Ons hoofdkantoor is op de Arlandaweg bij station Sloterdijk.  Verspreid over de regio hebben we wijk- en regiokantoren. Zo weten we wat er leeft bij onze huurders. 

Maak werk van Mokum

Ons werk doet ertoe . Woningen verhuren en onderhouden. Nieuwe woningen bouwen. Huizen opknappen. Wijken leefbaar houden. Mensen die het moeilijk helpen een steuntje inde rug geven. Dat doen we al sinds 1909 en daar gaan we nog lang mee door. Ons werk is nooit af. Wij maken werk van Mokum. En dat doen we op een manier die past bij deze stad. Persoonlijk en betrokken. Eerlijk en betrouwbaar. Om dat werk goed uit te te voeren zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's.

Ons bestuur

De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor het beleid en de resultaten. Ons bestuur bestaat uit Anke Huntjens en Arco Groothedde. Ze hebben de portefeuilles verdeeld. Ook zijn ze gesprekspartner voor verschillende gemeentebesturen en de lokale huurdersverenigingen.

Anke Huntjens

Portefeuilles
- Wonen
- Ontwikkeling & Zakelijk Beheer
- Risicocontrol & Audit
- Bestuurszaken

Gemeenten
- Haarlemmermeer
- Ouder-Amstel
- Uithoorn

Samenwerkingsverbanden
- Huurdersfederatie Alert
- AFWC
- de Vernieuwde stad

Arco Groothedde

Portefeuilles
- Finance & Control
- Vastgoedbeheer
- Strategie
- Informatiemanagement & Processen
- HR & Facilitaire zaken

Gemeenten
- Aalsmeer
- Zaanstad
- Landsmeer
- Amstelveen

Samenwerkingsverbanden
- Aedes