Vrijdag 19 april feestelijke opening buurtpunt De Kit

16 april 2024

Op vrijdag 19 april openen Stadsdeel West, Eigen Haard, bewoners en lokale organisaties buurtpunt De Kit in de Kolenkitbuurt.

De Kit is een dak boven de vele initiatieven in de Kolenkit. Bewoners kunnen elkaar hier ontmoeten, activiteiten organiseren en gemakkelijk binnenlopen als ze ondersteuning willen van vrijwilligers en professionals die er spreekuren houden. Bettina de Jong (Manager Wijkontwikkeling & Leefbaarheid West): "De Kit is het antwoord op de vraag vanuit de buurtgemeenschap zelf om een centrale plek te hebben waar plaats is voor zowel de kracht als de ondersteuning van de Kolenkitbuurt. We zijn ontzettend blij dat we deze plek voor de buurt met elkaar hebben kunnen realiseren."

19 april vieren we de feestelijke opening met muziek (brassband en Anas Soudfa), een goochelaar (Magic Nape), eten, drinken en gezelligheid. Het begint om 16.00 uur. Om 17.00 uur is de officiƫle opening door Ester Fabriek van Stadsdeel West en Bettina de Jong van Eigen Haard. Buurtpunt De Kit is gevestigd op de Bos en Lommerweg 380.

Bezig met laden...