Energiecoaches in Landsmeer

25 april 2024

De energiecoaches in Landsmeer zijn toegewijde vrijwilligers die klaarstaan om jou te helpen met praktische adviezen en kleine isolatiemaatregelen die jouw energieverbruik kunnen verminderen. Of het nu gaat om het aanbrengen van radiatorfolie, tips om energie te besparen of het installeren van energiebesparende verlichting. Kleine aanpassingen in de woning kunnen een groot verschil maken op jouw energierekening. Door advies en hulp van een energiecoaches, kun je niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst door jouw energieverbruik te verminderen. Juist als huurder ook interessant!

Wethouder in Landsmeer Jacobien van Boeijen is trots te kunnen melden dat deĀ  energiecoaches in Landsmeer al 175 bezoeken succesvol hebben afgerond, waarbij bewoners aanzienlijke verbeteringen hebben gezien in hun energieverbruik en comfortniveau. Zij heeft de energiecoaches afgelopen maandag bezocht en bedankt voor hun inzet om Landsmeerse woningen een stuk duurzamer te maken.

De energiecoaches staan nog steeds voor jou klaar. Maak vandaag nog een afspraak met een van de energiecoaches en ontdek hoe je kunt profiteren van eenvoudige maar effectieve energiebesparende maatregelen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op jouw portemonnee en het milieu. Neem contact op met WelzijnWonenPlus om een afspraak te maken of voor meer informatie over het energiecoachesproject op deze website.

Woon jij in een andere gemeente in een woning van Eigen Haard, kijk dan hier op onze site waar jij de hulp van een energiecoach kan vragen.

Bezig met laden...