Het Eigen Haard Bewonersonderzoek 2022 komt eraan!

13 september 2022

Elke twee jaar houden we een groot tevredenheidsonderzoek onder onze huurders. Met de resultaten van het bewonersonderzoek verbeteren we onze dienstverlening. Door deel te nemen maak je kans op een maand gratis huur!

Het bewonersonderzoek voeren we alweer voor de negende keer uit. Met het onderzoek brengen we de klanttevredenheid in kaart en komen verbeterpunten voor onze woningen en wijken aan het licht. De uitkomsten van de vorige onderzoeken zijn heel waardevol geweest. Door het elke twee jaar te doen, weten we waar we aan moeten werken.

Per mail of telefonisch

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Direct Research, een onderzoeksbureau uit Amsterdam. In oktober en november nemen ze contact op met verschillende huurders om de vragen door te nemen. Je kunt je niet opgeven hiervoor. De vragen gaan over onze dienstverlening. Maar bijvoorbeeld ook over je woning en je buurt. Jouw mening is belangrijk en we zijn benieuwd naar je ervaringen.

Direct Research

Dit onderzoek wordt tegelijkertijd bij zes grote Amsterdamse corporaties uitgevoerd (De Key, Ymere, Rochdale, De Alliantie, Stadgenoot en Eigen Haard). Deelnemers ontvangen in september van Direct Research een aankondiging per mail.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over het Eigen Haard Bewonersonderzoek? Neem dan contact met ons op via klantenmarktonderzoek@eigenhaard.nl.

Win een maand gratis huur!

Huurders die aan het onderzoek hebben meegedaan maken kans op een maand gratis huur. Misschien ben jij dat wel!