Eigen Haard post per mail

01 april 2022

Binnenkort sturen wij sommige post per e-mail. Zo kun je altijd en overal bij jouw post en hoef je geen papieren brieven te bewaren.

Waarom krijg ik post per e-mail?

Een mailtje is handig, voor jou en voor ons. We gebruiken minder papier en jij kunt de post van Eigen Haard gemakkelijk bewaren en opzoeken, op de computer of telefoon. We kunnen in de brief makkelijk linken maken naar onze website en onze contactgegevens, zodat je ons met één klik kunt bereiken. Daarom ontvang je sommige post per mail.

Hebben wij nog niet jouw e-mailadres?

Dan kun je dit aan ons doorgeven. Dat kun je gemakkelijk zelf doen via onze website, door een Mijn Eigen Haard account aan te maken. Klik op de volgende link www.eigenhaard.nl/inloggen en klik op de tekst ‘zelf aanmaken’. Het e-mailadres wat je gebruikt om het account aan te maken, gebruiken wij om jouw digitale post heen te sturen.

Heb je hier hulp bij nodig? Dan kun je tussen 13.00 en 16.00 uur op onze website chatten met onze medewerkers. Lukt dit niet, dan kun je ons bellen. Vragen? Deze kun je het best stellen via het contactformulier:  www.eigenhaard.nl/contactformulier.