Wijkbeheerders IJplein / Vogelbuurt, Noordelijke IJ-oevers en Volewijck

Wij zullen ons even voorstellen

Hallo! Wij zijn Nanko en Dorella, jouw wijkbeheerders in de IJplein/Vogelbuurt, Noordelijke IJ-oevers en Volewijck. Wij weten wat er speelt in jouw wijk en woongebouw. Samen met jou en je buren zorgen wij voor een schone, veilige en prettige woonomgeving.

Dat doen we onder andere door huurders aan te spreken op het onderhoud van hun tuin. En als spullen op de galerij of hal een veilige vluchtweg blokkeren. Ook controleren wij de schoonmaak in de openbare ruimtes van onze woongebouwen. Verder kunnen wij bewoners helpen als ze bijeenkomsten en activiteiten in de buurt willen organiseren. Wij zijn als wijkbeheerders een spin in het web en hebben ook buiten Eigen Haard contact met verschillende partijen. De gemeente, politie én natuurlijk actieve bewoners en wijkpartners zijn een belangrijke schakel.

Wij ontvangen geen reparatieverzoeken en kunnen ook niet de status daarvan inzien. Is er iets kapot in huis? Dien dan zelf hier een reparatieverzoek in.

Contact met de wijkbeheerder

Heb je vragen of ideeën over bovenstaande punten? Dan kan je bij ons terecht. We proberen je zo goed mogelijk te helpen. Of verwijzen je door naar een andere organisatie of hulp in de buurt.

Ben je een nieuwe huurder en wil je graag kennismaken? Dat kan natuurlijk ook!

Wijkbeheerders Noord Nanko Horstmann En Dorella Van Stavel

Spreekuur

Op afspraak en elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in Huis van de Wijk de Meeuw.

Contact met Nanko of Dorella

Contactformulier

Telefoon

Nanko Horstmann - 06 22 77 74 52
Dorella van Stavel - 06 13 24 86 57

Adres(sen)

Koekoeksplein 6 A, 1021 VB Amsterdam
Motorwal 300, 1021 PH Amsterdam