Bewonerscommissies

Vind jouw bewonerscommissie

Een bewonerscommissie komt op voor de belangen van een complex, straat of wijk. En denkt met ons mee hoe we de woonomgeving prettiger kunnen maken.

 

Belangenbehartiging

Een bewonerscommissie kan invloed uitoefenen op wat er in de buurt gebeurt. De bewoners in de commissie kunnen voorstellen doen voor verbetering aan woningen en aan de woonomgeving. En zich hard maken voor de belangen van haar bewoners bij de gemeente of het stadsdeel.

Samenwerken met bewonerscommissies is belangrijk voor ons. In het 'handboek bewonerscommissie' staan alle afspraken hiervoor.

Handboek bewonerscommissies

Jaarlijks- & najaarsoverleg

Elk jaar, in het voorjaar, maken we met elke bewonerscommissie een rondgang door het complex. De commissie kan dan de wensen van de bewoners rondom het onderhoud en de leefbaarheid doorgeven. Daarna gaan wij aan de slag met de begroting. Wij nemen de wensen van de bewoners hierin zoveel mogelijk mee. In het najaar vindt weer overleg plaats. Dan bespreken we de begroting met de commissie. Als in de buurt een belangrijke verandering plaatsvindt, zoals groot onderhoud of renovatie, overleggen we vaker met de bewonerscommissie.

Aanmelden

Wij vinden het belangrijk dat je met ons meedenkt. We zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste bewoners. Wil jij je aanmelden voor jouw bewonerscommissie of wil je een commissie oprichten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Hulp nodig?

Geen probleem, we helpen je graag op weg.

Bellen

Op werkdagen van 09.00 tot 16.00

  Het is druk Later op de dag is het rustiger