Manager Ontwikkeling & Acquisitie

36 uur

De werving voor de onderstaande vacature is in handen van wervingsbureau Building Heroes. De getoonde wervingstekst kun je ook vinden op https://buildingheroes.nl/vacature/woningcorporatie/vastgoedontwikkeling/manager-vastgoed/noord-holland/amsterdam/manager-ontwikkeling-acquisitie-16766/solliciteer/

Wil je solliciteren of heb je vragen? Neem dan contact op met Thijs Rozema via 06 15572408 of thijs@buildingheroes.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb jij een passie voor de stad, zit het ontwikkelen je in het bloed en wil je bouwen aan een sterk team voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouwprojecten?  Als Manager Ontwikkeling & Acquisitie kun jij jouw drive voor project- en teamontwikkeling zonder twijfel kwijt!

BLAUWDRUK BEDRIJF

Eigen Haard is een ambitieuze en toonaangevende Amsterdamse woningcorporatie, die zich inzet voor het woongeluk van iedereen in en rondom de stad. Deze organisatie is een van de grootste woningcorporaties van Nederland en heeft op dit moment ruim 56.000 woningen in bezit. Als Manager Ontwikkeling & Acquisitie kom je terecht bij een innovatieve organisatie die continu bezig is met het verder professionaliseren van haar processen. 

Je geeft leiding aan de afdeling Ontwikkeling & Acquisitie, die verantwoordelijk is voor de (sloop-) nieuwbouwprojecten in regio Amsterdam. De opgave van de afdeling ligt in de realisatie van 800 woningen met circa 80 actieve projecten en 40 acquisities. Een stevige ambitie, met als doel een bijdrage te leveren aan de strategische ambitie ‘woongeluk voor iedereen’.

BE A HERO

In de rol als Manager Ontwikkeling & Acquisitie ben je onderdeel van het MT Projecten en van het MT van de divisie Ontwikkeling & Zakelijk Beheer en heb je een sleutelfunctie in het realiseren van de afdelingsdoelstellingen. Je geeft leiding aan een team van 20 ontwikkelaars, acquisiteurs en een managementassistent, en binnenkort worden er ook conceptontwikkelaars aan het team toegevoegd. Daarnaast geef je sturing aan de projectportefeuille, en heb je veel contact met interne en externe stakeholders.

Jouw uitdaging? Het stimuleren en coachen van een groeiend team, met een nadruk op mensgericht leiderschap, waarbij iedereen op de plek zit waar diens kwaliteiten het best tot hun recht komen. Een prettige werksfeer en open cultuur is daarin essentieel. Daarnaast geef je sturing aan het team op vakinhoudelijk niveau. Als Manager Ontwikkeling & Acquisitie ken je de inhoud, stel je de juiste vragen en help je je teamleden bij lastige kwesties. Door je ervaring als manager ben je in staat de balans te vinden tussen aansturen en loslaten.


Naast de ontwikkeling van de afdeling, ben je verantwoordelijk voor de afdelingsresultaten en het proces rondom acquisitie, concept-, gebieds- en projectontwikkeling. Van de begroting, planning, wet- en regelgeving tot rapportages en besluitvorming. Jij draagt zorg voor de uitwerking en realisatie van de KPI’s. Je hebt een sterke visie op werkprocessen en neemt initiatief in nieuwe voorstellen op divisie- en corporatieniveau in samenspraak met de directeur Ontwikkeling & Zakelijk beheer. Vervolgens weet je hoe je deze voorstellen kunt implementeren om zodoende de afdeling en de projecten en processen te verbeteren.

FUNCTIE-EISEN

De uitdaging voor de Manager Ontwikkeling & Acquisitie vraagt, naast de nodige vakkennis, aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan een team. Je hebt ambitie en stelt de professionals in jouw team in staat om met dezelfde aanstekelijke drive te werken aan het overkoepelende doel ‘woongeluk voor iedereen’.

Van jou als Manager Ontwikkeling & Acquisitie verwachten wij:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met en kennis van projectontwikkeling van nieuwbouwprojecten;
 • Ervaring met het aansturen van een team;
 • Een krachtige vertegenwoordiger en geboren verbinder;
 • Innovatief vermogen en wendbaarheid;
 • Resultaat- en competentiegerichtheid;
 • Bekendheid met het organiseren en verbeteren van in- en externe samenwerking;
 • Affiniteit (en mogelijk ervaring) met de LEAN-methodiek.

BENEFITS

Als Manager Ontwikkeling & Acquisitie mag jij het volgende verwachten:

 • Salaris tussen de € 5.000 - € 7.500,- op basis een 36-urige werkweek en afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Vaste eindejaarsuitkering van 6%;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Sportfaciliteiten op kantoor en online;
 • Volop ruimte om je ideeën te verwezenlijken.

 Wil je solliciteren of heb je vragen? Neem dan contact op met Thijs Rozema via 06 15572408 of thijs@buildingheroes.nl. Solliciteren via de website van Eigen Haard is niet mogelijk.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.