Aankondiging werving via VanderKruijs Executive Search


Eigen Haard is een grote woningcorporatie met ruim 55.000 woningen in de regio Amsterdam. Het is een financieel solide maatschappelijke onderneming die ervoor zorgt dat mensen met lage inkomens betaalbaar kunnen wonen in woningen van goede kwaliteit en in prettige buurten. Eigen Haard richt zich naast de mensen met lage inkomens ook op bijzondere doelgroepen zoals mensen uit de maatschappelijke opvang, vluchtelingen, jongeren, ouderen en mantelzorgers. De raad van commissarissen van Eigen Haard bestaat uit vijf leden.

Wegens het aflopen van een termijn en uitbreiding van de raad van commissarissen bereidt Eigen Haard zich voor op twee vacatures die eind 2020 zullen ontstaan: een lid op het terrein van volkshuisvesting/politiek en een lid met de portefeuille digitalisering/ICT. Voor meer informatie en het uitgebreide profiel: https://www.vanderkruijs.com/eigenhaard

Eigen Haard laat zich in deze werving bijstaan door Michèle Polspoel van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan eigenhaard@vanderkruijs.com.

Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Michèle Polspoel of Mariella Engels op 020-7267272.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.