Senior medewerker Projectbegeleiding Save

Help jij ons bij het energiezuiniger maken van de woningen van onze huurders?

Succesfactor voor het slagen van een project is huurders  goed voor te lichten, te overtuigen, met ze mee te denken en hen te betrekken bij de plannen.

Voor het energiezuinig maken van ons woningbezit zijn wij op zoek naar een Senior Projectbegeleider op de afdeling Projectbegeleiding Wonen. De afdeling Projectbegeleiding is verantwoordelijk voor de begeleiding en herhuisvesting van bewoners tijdens sloop-nieuwbouw-, renovatie-, en verduurzamingsprojecten.

Je maakt onderdeel uit van het projectteam Samen Verduurzamen (SAVE). Dit team richt zich op het energiezuinig maken van 10.000 woningen voor onze huurders in de komende 6 tot 8 jaar. Jouw belangrijkste taak is het behalen van draagvlak onder de huurders. Dat doe je samen met het projectteam. Samenwerken in een projectteam is je dan ook op het lijf geschreven.

Je vindt klantgerichtheid en kwaliteit van communicatie belangrijk. Je hebt oor voor de klant. Je kunt je inleven in de positie van de huurder, maar je hebt ook oog voor de belangen van het project en de organisatie.

Je bent in staat om met bewoners en bewonerscommissies tot een goed onderhandelingsresultaat te komen. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en accuraat.

 

Wij vragen

Als senior medewerker functioneer je op HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring in soortgelijke projecten of een vergelijkbare functie.

Je bent enthousiast, proactief, resultaatgericht, organisatorisch sterk en  stressbestendig. Je hebt goede communicatieve- en contactuele eigenschappen in woord en geschrift en in presentaties.

Je werkt klantgericht. Je weet wie de klant is en zet datgene in wat nodig is om de klant mee te krijgen in het verkrijgen van draagvlak.

Je bent (bij voorkeur) op de hoogte van de wettelijke aspecten bij renovatie en huurdersoverleg.

Bijeenkomsten met bewoners vinden ook ’s avonds plaats. Je bent dan ook flexibel en werken in de avonduren is voor jou geen probleem.

 

Wij bieden

De functie is ingeschaald in functieschaal I van de cao Woondiensten (€ 3.091,- € 4.292,- per maand op basis van een 36-urige werkweek). Het betreft een functie voor 28-36 uur per week.

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Bij Eigen Haard zijn wij gedreven, maar hechten wij ook waarde aan een goede werk/privébalans. Zo kennen wij een flexibele werktijdenregeling en krijg je bij ons de mogelijkheid om je fulltime werkweek (36 uur) te verdelen over 4 dagen. In gezamenlijk overleg is bij Eigen Haard veel mogelijk!

Ook 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering maken deel uit van ons arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast investeert Eigen Haard flink in het opleiden van haar medewerkers.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

 

Interesse?

  • Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief, voorzien van cv, uiterlijk op 24 september a.s. via de sollicitatielink bij deze vacature;
  • Let op: als wij eerder dan de sluitingstermijn voldoende geschikte kandidaten hebben gesproken, sluiten wij de vacature mogelijk eerder.
  • Je kunt je sollicitatie richten aan Pieter Masmeijer, Manager Woonprojecten;
  • Wil je de kans graag grijpen, maar wil je graag meer weten over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Bob Takken, Teamcoördinator Projectbegeleiding Wonen op tel. 680 1530;
  • Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie, op tel. 020 680 1137 of Hanneke Lichtenbelt, medewerker HR op tel. 020 680 1788.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons