Senior medewerker Woonservice, 28-34 uur

HEB JIJ IDEEËN OVER WIJKONTWIKKELING NIEUWE STIJL?

Met nieuwe stijl bedoelen we dat je origineel en creatief bent. Open staat voor nieuwe ideeën en (woon)concepten. Bewoners centraal stelt en gebruik maakt van hun kracht: hun deelname, eigenaarschap en samenredzaamheid stimuleert. We bedoelen daarmee óók, dat je precies weet wanneer faciliteren alléén niet genoeg is maar initiatief of ondersteuning van jou of andere partijen nodig is om ontwikkelingen in gang te zetten.

In deze veelzijdige functie ben jij de spin in het web bij het optimaliseren van bewonersparticipatie en het creëren van een prettige woon- en leefomgeving voor bewoners in ‘onze’ buurten.

Over Eigen Haard

Een grote corporatie middenin de samenleving, met slagkracht en een menselijk klimaat, dat is Eigen Haard. Waar we met veel plezier en betrokkenheid, maar ook zakelijk en doelgericht ons werk doen. We ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen betaalbaar wonen, in goede woningen, in prettige wijken. Want wonen gaat voor ons verder dan een eigen huis. Het is ook een vorm van samenleven. Samen met bewoners, gemeenten en partners zoeken we naar passende antwoorden op verschillende woonwensen. Met een open houding naar nieuwe (maatschappelijke) ontwikkelingen benutten we kansen.

Binnen de divisie Wonen is de afdeling Woonservice verantwoordelijk voor alle activiteiten rond leefbaarheid, participatie, wijkbeheer, woonoverlast en lokaal stakeholdermanagement. Woonservice levert met name een bijdrage aan de organisatieambitie 'wonen in prettige buurten'.

Over de functie

Deze functie is in de regio Zuidoost Meerlanden. Je werkgebied zal zowel voor een deel in Zuidoost zijn, als ook in regio gemeenten Aalsmeer, Uithoorn en Ouder Amstel.

Wat ga je doen? Je voert regelmatig overleg met bewoners, gemeenten, welzijn- en zorginstellingen en andere belanghebbende partijen in het gebied. Je bent de spreekbuis namens Eigen Haard voor het beheer van het gebied. Als senior medewerker Woonservice heb je naast je operationele taken, ook een beleidsmatige rol. Je maakt plannen voor de ontwikkeling van buurten en complexen op sociaal terrein en levert input voor de ontwikkeling op fysiek terrein. Je verzamelt relevante data (intern en extern) en analyseert deze. Je ziet de knelpunten en kansen en beschrijft hoe je deze kunt oplossen of juist kunt benutten.

Je zorgt voor de realisatie van de leefbaarheidsprojecten naar aanleiding van ons Eigen Haard bewonersonderzoek en wijkanalyse en coördineert de uitvoering. Bij dit alles betrek je actief en enthousiast bewoners, netwerkpartners en je collega’s binnen en buiten Woonservice. Je organiseert periodieke overleggen met de wijkbeheerders, woonservicemedewerkers en huismeesters in jouw gebied en signaleert en stuurt aan om de dagelijkse voortgang te borgen. Ook ben je intern de organisator van het operationeel gebiedsteam, waarbij je andere divisies en collega’s betrekt. Daarnaast ondersteun je de manager Woonservice en ben je het aanspreekpunt voor het team als deze afwezig is.

Zoals je weet ben je onderdeel van een team van enthousiaste en deskundige collega’s om mee te sparren. Als het gaat over de ontwikkeling en aanpak van ‘jouw’ buurten op het gebied van leefbaarheid en participatie ben jij de kartrekker.

Over jou

EN BEN JE EEN DOENER ÉN DENKER MET INITIATIEF EN DAADKRACHT?

Voor deze veelzijdige functie zoeken we een nieuwe collega die veel in huis heeft.

Een doener én denker: naast praktijkkennis vind je degelijke analyses belangrijk en pak je de kans om op basis daarvan (vernieuwende) plannen te maken en uit te voeren. Daarbij weet je je netwerk effectief in te zetten en diverse belangen scherp in het oog te houden en goed tegen elkaar af te wegen.

Eigen Haard is een organisatie waar medewerkers ruimte en veel eigen verantwoordelijkheid krijgen. Dat geldt zeker ook voor deze functie. Vind je het een uitdaging om te werken aan buurten waar het prettig wonen is voor onze klanten? Fungeer jij graag als spin in het web tussen netwerkpartners en bewoners? En herken je jezelf in de volgende omschrijving?:

Een netwerker en verbinder, enthousiast en initiatiefrijk, communicatief sterk, zelfstandig, die kan denken buiten de vaste kaders, houdt van plannen, organiseren en samenwerken, die analytisch is en tegelijk oplossingsgericht in de praktijk, een positieve instelling heeft, zich makkelijk beweegt tussen alle lagen van de bevolking, iemand met gevoel voor - en verstand van zaken over - de maatschappelijke rol die woningcorporaties hebben.

DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Enthousiast geworden over de functie, onze ambities en organisatie? Beschik je daarnaast over een afgeronde HBO-opleiding, actuele kennis en ervaring op het gebied van volkshuisvesting, leefbaarheidsvraagstukken en -projecten?

Op je lijf geschreven?

Dan maken we graag kennis met jou.


Wij bieden

Een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren. Waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. De flexibiliteit om een goede werk/privé balans te creëren. Uitgebreide sportfaciliteiten met een lesaanbod en een eigen fysiotherapeut.

De functie is ingeschaald in salarisschaal I van de cao Woondiensten: (€3.091 tot €4.292,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)

 

Reageren en meer informatie

Je kunt je brief richten aan Anky de Korne, manager Woonservice Zuidoost/Meerlanden;

Graag ontvangen wij je motivatiebrief en cv voor 30 april a.s. via de link;

Wil je meer informatie over de functie, dan kan je contact opnemen met Anky de Korne, manager Woonservice Zuidoost/Meerlanden, via 020-6801801.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met HR: Susan Saracino of Hanneke Lichtenbelt, via 020-6801137 en 020-6801788.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons