Medewerker Reparatieverzoeken, 24 uur

Extra ‘handjes’ gezocht voor de periode van zes maanden!

Voor de afdeling VvE-beheer, onderdeel van de divisie Ontwikkeling & Zakelijk Beheer, zijn we op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker Reparatieverzoeken voor een periode van zes maanden voor 24 uur per week.

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en houd je het hoofd koel in een hectische omgeving? Heb je bouwkundig inzicht en administratieve werkervaring? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker reparatieverzoeken neem je reparatieverzoeken aan voor alle VvE’s die Eigen Haard beheert en zet deze verzoeken uit bij de juiste reparatie- of onderhoudsbedrijven.
Je stemt hun offertes af met de besturen van de VvE’s, monitort de gemaakte afspraken en bewaakt de voortgang van de gedane opdrachten.

De onderhoudsovereenkomsten, veiligheids- en keuringscertificaten met de VvE’s beheer jij actief en je draagt zorg voor het aanvragen van nieuwe contracten of aanpassen van bestaande contracten.

Je controleert de facturen van leveranciers en adviseert de VvE’s t.a.v. de betalingen. Naar externe partijen, zoals verzekeringsexperts en aannemers, fungeer jij als eerste aanspreekpunt.

Gezien het vaak spoedeisende karakter van de reparatieverzoeken, moet je snel schakelen en soms nét een stapje extra doen om tot de gewenste oplossing te komen. Op deze dynamische afdeling staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.

 

Wat heb jij in huis?

Heb jij een hands-on mentaliteit, ben je communicatief sterk, opgewekt en enthousiast? 

En herken je je in het onderstaande functieprofiel?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een bouwkundige achtergrond is een pré;
  • VvE ervaring en – kennis;
  • Kennis van en ervaring met bouwkundige situaties;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal

Je bent communicatief vaardig: je brengt ideeën en informatie - zowel mondeling als schriftelijk - helder en duidelijk over, zodat de bedoelde essentie bij anderen overkomt en wordt begrepen.

Je bent klantgericht: je denkt en handelt vanuit het perspectief van de interne en externe klant.

Je bent nauwkeurig: je levert foutloos werk door aandacht voor details.

 

Let op: ook starters op de arbeidsmarkt nodigen wij van harte uit om op deze functie te solliciteren!

 

Over Eigen Haard

Een grote corporatie met slagkracht en een menselijk klimaat, dat is Eigen Haard. Een organisatie waarbinnen ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Waar we elke dag met veel plezier ons werk doen en waar we mét en op elkaar kunnen bouwen.

Kijk jij verder dan winst op korte termijn? Ben je ondernemend en denk je in oplossingen? Als je je daarnaast kunt inleven in onze klanten zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen, dan zou Eigen Haard wel eens de werkgever kunnen zijn die bij jou past!

 

Eigen Haard biedt

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren, waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en de flexibiliteit krijgt om een goede werk/privébalans te creëren.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk je op: https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband voor 24 uur wordt in eerste instantie aangegaan voor een halfjaar. Het salaris bedraagt tussen € bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal F van de cao Woondiensten).

De functie is ingeschaald in salarisschaal F conform de cao Woondiensten (€ 2.357,- tot € 3.269,- voor een 36-urige werkweek).

Let op: voor interne kandidaten is deze functie in te vullen op basis van be (e) flex

 

Interesse?

  • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie uiterlijk op 14 december aanstaande, via solliciteren@eigenhaard.nl;
  • Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met Laurie Westerling, manager VvE Beheer (020-6801801);
  • Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Susan Saracino, adviseur werving & selectie (020-6801137) of Hanneke Lichtenbelt (020-6801788), medewerker HR.

 

Contract type:

Bepaalde tijd

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Privacy statement
Met het versturen van jouw sollicitatie geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens tot één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure te bewaren, voor mogelijke toekomstige vacatures. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Chat met ons