Wijkbeheerder Overtoomse Veld, Chassebuurt, Hoofdweg en West-Indische Buurt

Ik zal mij even voorstellen

Hallo! Ik ben Najoua, jouw wijkbeheerder in Overtoomse Veld, Chassebuurt, Hoofdweg en West-Indische Buurt. Ik weet wat er speelt in jouw wijk en woongebouw. Samen met jou en je buren zorg ik voor een schone, veilige en prettige woonomgeving.

Dat doe ik onder andere door huurders aan te spreken op het onderhoud van hun tuin. En als spullen op de galerij of hal een veilige vluchtweg blokkeren. Ook controleer ik de schoonmaak in de openbare ruimtes van onze woongebouwen. Verder kan ik bewoners helpen als ze bijeenkomsten en activiteiten in de buurt willen organiseren. Ik ben als wijkbeheerder een spin in het web en heb ook buiten Eigen Haard contact met verschillende partijen. De gemeente, politie én natuurlijk actieve bewoners en wijkpartners zijn een belangrijke schakel.

Ik ontvang geen reparatieverzoeken en kan ook niet de status daarvan inzien. Is er iets kapot in huis? Dien dan zelf hier een reparatieverzoek in.

Contact met de wijkbeheerder

Heb je vragen of ideeën over bovenstaande punten? Dan kan je bij mij terecht. Ik probeer je zo goed mogelijk te helpen. Of ik verwijs je door naar een andere organisatie of hulp in de buurt.

Ben je een nieuwe huurder en wil je graag kennismaken? Dat kan natuurlijk ook!

Wijkbeheerder Najoua

Spreekuur

Op afspraak

Contact met Najoua

Contactformulier

Telefoon

Najoua el Ouarti - 06 23 06 31 81

Adres(sen)

Suze Robertsonstraat 68, 1062 BX Amsterdam