Onderhoudsabonnement

Wilt u meer weten over het onderhoudsabonnement. Hier vindt u meer informatie.


Vraag en antwoord

 • Op de pagina Wie doet wat? leest u welk onderhoud wij extra uitvoeren als u een abonnement heeft.

  Met een abonnement kunt u iedere 18 maanden een onderhoudsbeurt aanvragen. Eén van onze onderhoudsmedewerkers komt bij u langs en bekijkt de woning. Beginnende gebreken lossen wij meteen op.

 • Met een onderhoudsabonnement heeft u iedere 18 maanden recht op een onderhoudsbeurt. U mag daarvoor 1x per anderhalf jaar contact met ons opnemen. Eén van onze onderhoudsmedewerkers komt bij u langs en bekijkt de woning. Beginnende gebreken lossen we meteen op.

 • Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.

  Voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement (OA) voert een van onze vakmannen een nulmeting uit. Wij nemen contact met u op voor een afspraak. Let op: dit geldt niet voor nieuwe huurders die binnen 3 maanden na ingang van het huurcontract een OA willen afsluiten.

  De vakman beoordeelt of de staat van de woning goed genoeg is om een onderhoudsabonnement af te sluiten (instapmogelijkheid). Na de numeting ondertekent u direct het aanvraagformulier voor het OA. De huurder moet dan wel aanwezig zijn of er moet iemand aanwezig zijn die mag ondertekenen en die moet minimaal 18 jaar zijn.  

  Als er gebreken zijn in de woning, dan kunt u pas lid worden nadat die zijn verholpen. Dit houdt in dat de reparatiekosten voor uw rekening zijn.

 • Als u een onderhoudsabonnement afsluit, zorgen wij voor een deel van het onderhoud dat huurders normaal gesproken zelf moeten doen. Op de pagina Wie doet wat? staat welk onderhoud wij extra doen als u een abonnement heeft.

 • Als u binnen 3 maanden na het tekenen van het huurcontract een onderhoudsabonnement afsluit, betaalt u geen aansluitkosten van € 40,08. Ook hoeft onze vakman geen nulbeurt uit te voeren. U betaalt vervolgens per maand € 6,68 (prijspeil 2017).
   
  Als u later besluit een onderhoudsabonnement af te sluiten, betaalt u wel de eenmalige aansluitkosten en voeren we een nulbeurt uit.

  Hier kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten, maar u kunt ons ook bellen, e-mailen of schrijven.

 • U betaalt eenmalig € 40,08 en daarna € 6,68 per maand (prijspeil 2017).

 • U kunt het onderhoudsabonnement schriftelijk of per e-mail opzeggen.

  Opzegtermijn:

  U gaat het onderhoudsabonnement aan voor minimaal een jaar. Na het eerste jaar kunt u het abonnement per maand opzeggen (opzegtermijn is 1 maand).

Hulp nodig?

We helpen je graag verder

Chat met ons