Energieleverancier kiezen

sociale huur

Vraag en antwoord

  • In Nederland mag u bij elke energieleverancier uw gas en elektriciteit inkopen. De tarieven kunnen per leverancier behoorlijk verschillen. Jaarlijks veranderen van leverancier kan ervoor zorgen dat u geld bespaart. U kunt de tarieven gemakkelijk vergelijken op vergelijkingssites zoals energieleveranciers.nl, energieprijzenvergelijken.com of gaslicht.com. Zij zetten de meest aantrekkelijke aanbiedingen op een rijtje.

  • Woonenergie is de enige energieleverancier in Nederland, die speciaal is opgericht voor huurders van woningcorporaties. WoonEnergie levert voordelige energie en helpt uw energielasten nog verder te verlagen.

    Kijk voor meer informatie over WoonEnergie op www.woonenergie.nl  • Eigen Haard wil in 2050 CO2 neutraal en circulair zijn. WoonEnergie helpt ons deze duurzaamheidsdoelstelling waar te maken. WoonEnergie levert uitsluitend 100% groene stroom, opgewekt uit duurzame bronnen. Beter voor ons milieu, beter voor de komende generaties. Daarnaast biedt WoonEnergie een scherp tarief, dat altijd bij de laagste drie van Nederland behoort. Zo helpen we elkaar om minder energie te verbruiken en minder CO2uit te stoten.

  • Dat klinkt inderdaad tegenstrijdig. Maar dat is het niet. WoonEnergie is juist opgericht door woningcorporaties met als doel: energie voor huurders betaalbaar houden. Naast de top-3 prijsgarantie kunt u bijvoorbeeld samen met WoonEnergie uw eigen interactief stappenplan maken om de energielasten te verlagen.

  • Nee. U bent altijd vrij om een andere energieleverancier te kiezen.

Neem contact op