Huur opzeggen parkeerruimte

parkeerruimte

U kunt de huur op iedere dag van de maand opzeggen via het formulier huur opzeggen. De minimale opzegtermijn is 1 maand. De opzegtermijn gaat in op de datum dat wij uw opzegging ontvangen.

Opzegtermijn en einddatum

U mag ook een langere opzegtermijn kiezen, van maximaal 3 maanden. U kunt dus niet meer dan drie maanden van te voren uw huur opzeggen. Wanneer de laatste dag van uw huurcontract in het weekend of op een feestdag valt, verschuift de einddatum naar de eerstvolgende werkdag.

Bevestiging

Wij sturen u een schriftelijke bevestiging van de huuropzegging. Hierin staat wanneer de afspraak is voor een eindinspectie.

Vraag en antwoord

 • Dat kan op verschillende manieren:


  Schriftelijke bevestiging
  U krijgt een schriftelijke bevestiging van de huuropzegging. In de brief staat informatie over de verdere gang van zaken. Ook staat hierin de afspraak voor een eindinspectie. We maken deze afspraken zoveel mogelijk in overleg met u.

 • De huurovereenkomst wordt voor minimaal 6 maanden afgesloten. Daarna geldt een opzegtermijn van 1 maand. De maximale opzegtermijn is 3 maanden. U kunt de huur op iedere dag van de maand opzeggen.

  Opzegdatum
  De opzegtermijn gaat in op de datum dat wij uw opzegging ontvangen. Wanneer de einddatum in het weekend of op een feestdag valt, verschuift de einddatum naar de eerstvolgende werkdag.

 • In de bevestigingsbrief doen wij een datumvoorstel voor de eindinspectie. Bij voorkeur maken we de afspraak op de laatste dag van de huur. U levert dan ook de sleutels/zenders in.

  Leeg en bezemschoon

  U zorgt ervoor dat de parkeerplaats/garagebox leeg en bezemschoon is bij de eindinspectie.

 • Als u uw woning, garage of parkeerplaats niet goed achterlaat, gaan wij over tot het volgende:

  • Werkzaamheden die minder kosten dan € 250 laten wij direct voor uw rekening uitvoeren
  • Zijn de kosten hoger dan € 250? Dan krijgt u de kans om de werkzaamheden alsnog zelf uit te voeren. De kosten die wij maken omdat we de woning, garage of parkeerplaats nog niet kunnen verhuren, zijn voor uw rekening

Neem contact op