VVE Beheer

eigenaar koopwoning

Vraag en antwoord

 • Wie een woning heeft gekocht is zelf verantwoordelijk voor die woning. Omdat u ook mede-eigenaar van het hele gebouw bent, bent u ook medeverantwoordelijk voor dat gebouw.

  Beheer en belangenbehartiging

  De VvE beheert de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw en behartigt de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren. Denk hierbij aan het onderhoud van het gebouw en de gedeelde ruimten.

  Tijdrovende klus

  Het beheren van een VvE is een tijdrovende en lastige klus. Het vraagt bouwkundig en administratief inzicht, maar vooral veel tijd. Zeker als het om een gebouw gaat met veel eigenaren.

  Professioneel beheer is van groot belang

  Professioneel beheer is belangrijk. Voor de waarde van het gebouw en dus ook voor de waarde van uw woning. Maar zeker ook voor uw woongenot en dat van uw buren. Vaak zijn wij zelf een van de leden van een VvE omdat wij eigenaar zijn van de huurwoningen in een gebouw.

  Service VvE-beheer

   

  Daarom bieden wij de service VvE-beheer aan. Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een vereniging die bestaat uit de eigenaren van koopwoningen in een appartementengebouw. Zij zijn eigenaar van hun woning en daarmee van een deel van het gebouw. Daarom komen zij samen in een VvE. Eigenaren zijn volgens de wet automatisch lid van die vereniging. De VvE regelt het onderhoud van het appartementsgebouw en alle andere gemeenschappelijke belangen van de eigenaren.

  Eigen Haard als VvE-lid

  Wij zijn ook eigenaar en dus altijd vertegenwoordigd in een VvE.

Neem contact op