Hoe betaal ik mijn huur

Heeft u vragen over uw huurbetaling? Lees hier meer.


Vraag en antwoord

 • Kiest u voor automatische incasso dan kiest u voor gemak. U betaalt altijd het juiste bedrag en u betaalt altijd op tijd. Zo staat u nooit voor vervelende verrassingen. U machtigt ons om de huur automatisch op de 1e van de maand van uw bankrekening af te schrijven.

  Digitaal aanvragen

  Vul het formulier in.

  Privacyverklaring (pdf)

  Per post aanvragen

  Vraagt u liever een automatische incasso per post aan? Download de Machtiging voor standaard Europese Incasso, print deze uit, vul het in en stuur het (gratis) naar Eigen Haard, Antwoordnummer 46501, 1060 WB  Amsterdam.

  Als wij het formulier voor de 13e van de maand hebben, verwerken wij uw aanvraag nog voor de huur van de komende maand.

 • Met de betaalmail betaalt u snel, veilig én eenvoudig via iDEAL. Vul het formulier in en vraag de betaalmail aan. Als wij het formulier vóór de 13e van de maand ontvangen, verwerken wij het nog voor de huur van de komende maand.

  Privacyverklaring

 • U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de huur. Daarom raden wij u aan om de huur via automatische incasso of betaalmail over te maken. Zorg dat het huurbedrag voor de eerste van de maand op onze rekening staat. U betaalt de huur van de maand juli dus vóór 1 juli.

  • Vermeld bij elke betaling uw naam, adres en klantnummer
  • Maak de huur over aan Woningstichting Eigen Haard op: IBAN NL63INGB0005112144
 • U betaalt de huur voor de 1e van de maand. Een voorbeeld: de huur voor de maand februari betaalt u vóór 1 februari.

 • Door de invoering van één Europese betaalmarkt bestaat de acceptgiro niet meer. Kies voor een automatische incasso of een betaalmail.

 • Daarvoor hebben wij uw handtekening nodig. Vul het formulier Wijzigen IBAN (bankrekeningnummer) in en stuur het naar ons op. Als wij het formulier vóór de 13e van de maand ontvangen, verwerken wij het voor de huur van de komende maand.

Hulp nodig?

We helpen je graag verder

Chat met ons