Website WoningNet Amsterdam niet bereikbaar

Vanaf 7 november tot en met 19 november om 10 uur is de website van WoningNet Stadsregio Amsterdam niet bereikbaar. In deze periode wordt de website aangepast. Het Klantcontactcentrum van WoningNet is in deze periode wel telefonisch bereikbaar op 0900 - 202 30 72.

Bent u kandidaat voor een woning?

Dan krijgt u tussen 7 november en 19 november de woning per e-mail of telefonisch aangeboden. Wij laten u weten hoe u moet reageren op de aanbieding van de woning. Reageren via de website van WoningNet is dan niet mogelijk. U kunt op 19 november vanaf ongeveer 10 uur weer op de website van WoningNet terecht.

Oude reacties bewaren

Niet alle oude gegevens verhuizen mee naar het nieuwe systeem. Heeft u het afgelopen jaar gereageerd op een woning en wilt u deze reacties bewaren? Dan kunt u tot uiterlijk 7 november 2019 een overzicht uitprinten. Log hiervoor in op de site van WoningNet en klik op Mijn Reacties. Onder het tabblad Historische Reacties vindt u een rode knop waarmee u het overzicht uitprint. Vanaf 19 november worden de nieuwe reacties die u plaatst gewoon weer bij de Lopende en Historische Reacties bewaard.