Europarei

Terug naar homepage wonen

De wijk Europarei in Uithoorn is een zeer groene, kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen in de buurt. Zo zijn er scholen, buurtcentra en winkels op loopafstand. Al sinds 2017 bouwen wij hier aan een nieuwe woonwijk met appartementen en eengezinswoningen.

Nieuw koopaanbod!

Het zal u vast zijn opgevallen: in de Europarei verandert veel! Er ontstaat een nieuwe woonwijk met fraaie nieuwe eengezinswoningen en appartementen. Op 23 mei start de inschrijving voor de laatste koopwoningen in dit nieuwbouwproject: 15 eengezinswoningen en 11 appartementen!

Eengezinswoningen

De nieuwe eengezinswoningen met tuinen op het zuidwesten worden gebouwd volgens het principe ‘Nul-Op-de-Meter’. Een zéér lage energierekening dus voor nu en in de toekomst! Naast dit grote voordeel hebben de woningen nog meer in petto: een woonoppervlak van circa 112 m² of 118 m² (eventueel uit te breiden met een uitbouw van 2.4 m), een dakkapel op zolder is al in de prijs inbegrepen alsmede vloerverwarming (en koeling) op de begane grond en 1e verdieping. Verdieping-hoge ramen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Op de verdieping komen drie slaapkamers en een instap-klare badkamer. Op zolder is ruimte genoeg om eventueel een extra slaapkamer te maken. De tuinen liggen op het zuidwesten: perfecte ligging dus om ‘s middags en ’s avonds van de zon te genieten. Naar verwachting worden deze woningen najaar/winter 2020 opgeleverd.

Prijzen vanaf € 355.000,- vrij op naam.

Appartementen

De koopappartementen bevinden zich in een kleinschalig gebouw met in totaal 21 appartementen. Er zijn 11 koopappartementen en 10 huurappartementen, welke t.z.t. worden verhuurd in het middensegment. Per verdieping bevinden zich twee koopappartementen met buitenruimtes die goed op de zon liggen. Er zijn grofweg 2 groottes: circa 88 m² of circa 76 m², beiden types hebben twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken. Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming (en koeling in de zomer!). Dit gebouw is zeer energiezuinig en dit gaat u merken in uw portemonnee. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst, de energieopbrengst komt ten goede aan de individuele bewoners. Op de bovenste verdieping is er een appartement met een extra groot dakterras. De appartementen worden opgeleverd tussen winter 2020 en voorjaar 2021.

Prijzen vanaf € 270.000,- vrij op naam.

Start verkoop

U kunt zich vanaf nu inschrijven! Hieronder kunt u de brochure's, prijslijsten en verkoopvoorwaarden downloaden.

Brochure eengezinswoningen 
Brochure appartementen 
Prijslijst eengezinswoningen 
Prijslijst appartementen 
Verkoop voorwaarden 

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u zich inschrijven?Inschrijving geschied op bouwnummer. Deze bouwnummers vindt u terug in de brochure en op de prijslijst. U kunt inschrijven voor 6 bouwnummers. Vult u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen wij in behandeling nemen. De inschrijving sluit op maandag 3 juni 2019, om 12.00 uur!

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan

Brockhoff Makelaars te Amstelveen zal de verkoop begeleiden namens Eigen Haard. Op donderdag 23 mei 2019 ontvangen zij u graag tussen 17.00 en 19.00 uur aan de Keizer Karelweg 223 te Amstelveen voor meer informatie over deze koopwoningen. Er zijn dan brochures en prijslijsten beschikbaar en uiteraard staan zij klaar om uw eventuele vragen persoonlijk te beantwoorden.

Doorstromers krijgen voorrang!

Eigen Haard verkoopt graag aan doorstromers. Zo zorgen we voor beweging in de huizenmarkt, waardoor we de leeggekomen huurwoningen weer passend kunnen verhuren. Huurders van Eigen Haard die hun sociale- of vrije-sector-huurwoning leeg achter laten krijgen als eerste de kans om een woning te kopen in dit project. Ook huurders van sociale huurwoning van andere Amsterdamse Woningcorporaties kunnen gebruik maken van deze voorrang. Ook bij hen is de voorwaarde dat zij hun huidige huurwoning leeg achter laten. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Vult u het interesseformulier in en wij houden u op de hoogte!

Europarei ooghoogte 2 LR 20190411

Europarei ooghoogte 3 LR 20190411

 

 

Chat met ons