De Dichters

Terug naar homepage wonen

Een unieke kans voor doorstromers! Speciaal voor deze doelgroep start Eigen Haard begin 2019 met de verkoop van appartementen en eengezinswoningen in het project De Dichters in de Kolenkitbuurt in Amsterdam West. De ischrijving is inmiddels gesloten.

Het project

In deze unieke buurt die volop in ontwikkeling is, bouwt Eigen Haard sinds het voorjaar van 2018 aan ‘De Dichters’. Dit project bestaat uit 56 sociale huurwoningen, 69 appartementen in de vrije sector en 137 koopwoningen verdeeld over verschillende gebouwen.

Er zijn nog enkele gezinswoningen beschikbaar!

Voorrang aan doorstromers

Eigen Haard verkoopt eerst aan doorstromers. Zo zorgen we voor beweging in de huizenmarkt, waardoor we de leeggekomen huurwoningen weer passend kunnen verhuren. Huurders van Eigen Haard die hun huurwoning leeg achter laten krijgen als eerste de kans om een woning te kopen in dit project. Ook huurders van sociale huurwoning van andere Amsterdamse Woningcorporaties kunnen gebruik maken van deze exclusiviteit en voorrang. Ook bij hen is de voorwaarde dat zij hun huidige huurwoning leeg achter laten. Pas in een latere fase gaan deze woningen op de vrije markt in de verkoop. Een unieke kans dus voor huurders die willen doorstromen naar een koopwoning.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of wilt u de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven? Kijkt u dan op de projectwebsite www.wonenindedichters.nl

 

webversie Komrij appartementen en gezinswoningen zuidzijde