Maccabiadelaan 34

Amstelveen|49m2|2 kamers|Appartement

Bekijk faciliteiten in de buurt
 • Te koop
  • Koop € 310.000 k.k.
  • Totale oppervlakte49m2
  • Aantal kamers2
  • Bouwjaar2006
  • Soort bouwBestaande bouw
  • VerkoopmakelaarEigen Haard Verkoop
  • Emailverkoop@eigenhaard.nl
  • Telefoonnummer020 6 801 801
 • Voorzieningen Tuin

 

Kom bezichtigen!
Op een zeer centrale locatie, nabij natuurgebied de Middelpolder ligt dit heerlijke instapklare 2 KAMER APPARTEMENT van circa 49 m² op de begane grond!

Het in 2006 opgeleverde appartementencomplex beschikt over een fraaie binnentuin waarbij de ene helft is voorzien van grote stenen tafels en de andere tuinhelft is heerlijk groen en biedt een rustige sfeer. De binnentuin is afgesloten en alleen toegankelijk voor bewoners van het complex. Er zijn 48 appartementen verdeeld over vier blokken van elk 12 woningen, waarvan 6 op de begane grond en 6 op de verdieping zijn gelegen. Er is een gezamenlijke fietsenberging en voor elk appartement is er een berging voor privegebruik.

De omgeving

De ligging is fantastisch! Omgeven door groen, natuur en weilanden en toch is de A9 is in enkele minuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar, met de bus bereik je binnen enkele minuten Amsterdam Bijlmer/ Arena en met de (snel) tram ben je in korte tijd het centrum van Amsterdam of de Zuid-As. Om de hoek is een sportschool en er zijn diverse sportverenigingen met sportvelden. Zowel het winkelcentrum van Bankras als Kostverloren met alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig.

Indeling

De hal van de woning geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer ligt op het zonnige zuiden en heeft een grote raampartij met zonwering aan de buitenzijde. De L-vormige open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer voorzien van een vaste kastenwand ligt aan de noordzijde en is daarom in de zomer heerlijk koel. De badkamer heeft een douchehoek, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine. De meterkast is aan de buitenzijde van de woning gesitueerd. Ieder appartement heeft een eigen berging en tevens kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke fietsenberging.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 2006
- Woonoppervlakte circa 49 m².
- Oplevering in overleg, kan spoedig.
- Het complex heeft een lift.
- Verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening.
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- De gezamenlijke binnentuin is door iedereen te gebruiken!
- Eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging.
- De woonkamer beschikt over een zonwering in de vorm van bewegende deuren.
- Het complex heeft een zeer actieve vereniging van eigenaren. De servicekosten bedragen circa € 137,94 per maand (inclusief opstal-/ en glasverzekering, onderhoud lift, schoonhouden-elektraverbruik-onderhoud gemeenschappelijke ruimten en reservering groot onderhoud).
- Vaste projectnotaris.
- Zelfbewoningsverplichting van 36 maanden.
- Anti-speculatiebeding van 36 maanden.

Voorrang aan doorstromers

Woon je nu in een huurwoning van Eigen Haard? Dan krijg je voorrang op andere belangstellenden. Je krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die je achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning. Woon je in een sociale huurwoning van een andere woningcorporatie in de Stadsregio Amsterdam, ook dan is voorrang mogelijk. Vraag er naar tijdens de bezichtiging.

Disclaimer

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vergelijkbare koopwoningen

Marie Baronlaan 20

Amstelveen
Appartement | 49m2 | 2 kamers

€ 300.000 k.k.