Suze Groeneweglaan 215

Amstelveen|48m2|2 kamers|Appartement

{{ places.title }}
  • {{ distanceConversion(value.nearest, places.units) }}

 

Deze woning is gereserveerd voor huurders van Eigen Haard tot 15 juli 2022.
Ben je geen huurder van Eigen Haard? Ook dan kun je alvast reageren!

Dit 2-kamer appartement van circa 48 m² ligt op de 3e en tevens hoogste verdieping met een balkon op het westen. Het complex is in 2011 opgeleverd. Het gebouw omvat 36 startersappartementen en op de begane grond een kinderdagverblijf. Op loopafstand van het winkelcentrum Kostverlorenhof en de halte van de sneltram 5 en 51.

Een unieke kans voor starters!

Eigen Haard maakt deze starterswoning betaalbaar. Zij verkopen dit appartement met de Koopgarant-regeling. Je krijgt hierdoor korting bij de aankoop van het appartement en je hebt hierdoor lagere maandlasten. Ook ben je gegarandeerd van een snelle verkoop in de toekomst, er is een terugkoopregeling met een deling van de opgetreden waardeontwikkeling van toepassing.

Indeling

Begane grond: afgesloten centrale entree met lift, trappenhuis en bellenbord.
Derde verdieping: entree met videofoon en meterkast, c.v-ruimte, toilet met vrijhangend closet, badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Woonkamer met toegang tot het balkon, moderne open keuken voorzien van koel/vrieskast, 4-pitsgaskookplaat, vaatwasser en afzuigschouw. Slaapkamer met frans balkon.

Bijzonderheden

- bouwjaar 2011
- Woonoppervlakte 48 m²
- Lift aanwezig
- C.V.-combiketel (Ferolli 2011)
- Vloerverwarming
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond
- Erfpacht, de canon is eeuwigdurend afgekocht
- Koper mag een maximaal bruto jaarinkomen genieten van € 45.000 per jaar
- Er geldt een zelfbewoningsplicht
- Eigendomsoverdracht vindt plaats via notariskantoor Bellaar te Amstelveen
- Servicekosten circa € 125,34 per maand

Voorrang aan doorstromers

Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning. Woont u in een sociale huurwoning van een woningcorporatie in de stadsregio Amsterdam? Ook dan kunt u voorrang krijgen. Vraag ernaar tijdens de bezichtiging. Meer informatie over doorstromen www.eigenhaard.nl/doorstromen

Makelaar

Deze woning wordt verkocht door Ludenhoff Groep in Amstelveen. Voor meer informatie over deze woning of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen via amstelveen@ludenhoff.nl, tel 020-6459446.

Disclaimer

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vergelijkbare koopwoningen

Amstellandlaan 27

Amstelveen
Appartement | 71m2 | 3 kamers

€ 365.000 k.k.

Amstellandlaan 63

Amstelveen
Appartement | 71m2 | 4 kamers

€ 355.000 k.k.