Marie Baronlaan 80

Amstelveen|49m2|2 kamers |Appartement

{{ places.title }}
 • {{ distanceConversion(value.nearest, places.units) }}
 • Te koop
  • Koop € 208.000 k.k.
  • Totale oppervlakte49 m2
  • Aantal kamers2
  • Bouwjaar2006
  • Soort bouwBestaande bouw
  • VerkoopmakelaarEigen Haard Verkoop
  • Emailverkoop@eigenhaard.nl
  • Telefoonnummer020 6 801 801

 

Deze woning is gereserveerd voor verkoop aan huurders van Eigen Haard tot 2 december 2020.
Ben je geen huurder van Eigen Haard? Ook dan kunt je alvast reageren!

Op een zeer centrale locatie, nabij natuurgebied de Middelpolder gelegen 2 KAMER APPARTEMENT van circa 49 m², gelegen op de eerste verdieping. Het in 2006 opgeleverde appartementencomplex beschikt over een fraaie binnentuin waarbij de ene helft is voorzien van grote stenen tafels en de andere tuinhelft is heerlijk groen en biedt een rustige sfeer. Het complex bevat 48 appartementen verdeeld over vier blokken van elk 12 woningen, waarvan 6 op de begane grond en 6 op de verdieping zijn gelegen.

Koopgarant

Eigen Haard maakt deze starterswoningen betaalbaar. Wij verkopen de appartementen met de Koopgarant- regeling. Je krijgt hierdoor korting bij de aankoop van het appartement en je hebt hierdoor lagere maandlasten. Ook bent u gegarandeerd van een snelle verkoop in de toekomst, er is een terugkoopregeling van toepassing. Uitgebreide informatie over deze regeling is op te vragen via verkopend makelaar.

Omgeving

De ligging is ideaal, nabij de A9 en toch midden in de natuur. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar, met de bus bereikt u binnen enkele minuten Amsterdam Bijlmer/ Arena en met de (snel) tram bereikt u in korte tijd het centrum van Amsterdam of de Zuid-As. Om de hoek is een sportschool en er zijn diverse sportverenigingen. Zowel het winkelcentrum van Bankras als Kostverloren met alle dagelijkse voorzieningen zijn in de nabijheid gelegen.

Indeling

Eerst verdieping: Aan de buitenzijde van de woning is de meterkast gesitueerd. De centrale hal van de woning geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is voorzien van een open keuken. De L-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer met vaste kastenwand is aan de noordzijde gesitueerd. De badkamer is licht betegeld en voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine. Ieder appartement heeft een eigen (fietsen)- berging en tevens kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke fietsenberging.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 2006
- Woonoppervlakte circa 49 m².
- Oplevering in overleg, kan spoedig.
- Verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening.
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- De gezamenlijke binnentuin is door iedere bewoner te gebruiken!
- Ieder appartement beschikt over een woningbrede zonwering in de vorm van bewegende deuren.
- Het complex heeft een zeer actieve vereniging van eigenaren. De servicekosten bedragen circa € 110,=per maand (inclusief opstal-/ en glasverzekering, onderhoud lift, schoonhouden-elektraverbruik-onderhoud gemeenschappelijke ruimten en reservering groot onderhoud).
- Koper mag een maximaal bruto jaarinkomen genieten van € 45.000,-- per jaar.
- Eigendomsoverdracht vindt plaats via notariskantoor Bellaar te Amstelveen.

Voorrang aan doorstromers

Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning. Woont u in een sociale huurwoning van een woningcorporatie in de stadsregio Amsterdam? Ook dan kunt u voorrang krijgen. Vraag ernaar tijdens de bezichtiging. Meer informatie over doorstromen www.eigenhaard.nl/doorstromen

Screening

Kopers worden vooraf gescreend door Woningstichting Eigen Haard. Door het aanleveren van uw persoonlijke gegevens geeft u gelijk toestemming om deze screening uit te voeren.

Makelaar

Deze woning wordt verkocht door Brockhoff Makelaars. Voor informatie over deze woning of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met hen opnemen via: amstelveen@brockhoff.nl of 0205437373.

Disclaimer

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Vergelijkbare woningen

Vergelijkbare woning

Maccabiadelaan 48

Amstelveen
Appartement | 49m2 | 2 kamers

€ 202000,-
Vergelijkbare woning

Maccabiadelaan 82

Amstelveen
Appartement | 49m2 | 2 kamers

€ 205600,-

In de buurt