Europarei

Terug naar homepage wonen

Eigen Haard bouwt sinds begin 2017 aan het nieuwbouwproject Europarei in Uithoorn. De wijk Europarei is een zeer groene, kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen in de buurt. Zo zijn er scholen, buurtcentra en winkels op loopafstand.

De wijk is volop in ontwikkeling. Een deel van de hoogbouw is of wordt nog gesloopt en maakt plaats voor laagbouw en nieuwere appartementen.  Dit gebeurt in drie fases. Fase 1 is inmiddels gebouwd en volledig bewoond. Fase 2 bestaat uit 21 vrije-sector-huurappartementen, 19 sociale huurwoningen en 7 koopwoningen. Ook Fase 3 zal bestaan uit een mix van koop- en huurwoningen.

Doorstromers krijgen voorrang!

Eigen Haard verkoopt graag aan doorstromers. Zo zorgen we voor beweging in de huizenmarkt, waardoor we de leeggekomen huurwoningen weer passend kunnen verhuren. Huurders van Eigen Haard die hun Sociale- of Vrije Sector huurwoning leeg achter laten krijgen als eerste de kans om een woning te kopen in dit project. Ook huurders van sociale huurwoning van andere Amsterdamse Woningcorporaties kunnen gebruik maken van deze voorrang. Ook bij hen is de voorwaarde dat zij hun huidige huurwoning leeg achter laten. 

Interesse in een koopwoning?

De zeven koopwoningen in fase 2 zijn verkocht. Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen in fase 3?

Schrijf u hier in als geinteresseerde voor de koopwoningen 

Interesse in een vrije sector huurappartement?

De vrije sector huurappartementen gaan in 2019 in verhuur. Enkele maanden voor de oplevering van de vrije sector huurappartementen starten wij met de verhuur. Heeft u interesse in een vrije sector huurappartement en wilt u op de hoogte blijven van de start verhuur?

Schrijf u hier in als geinteresseerde voor de vrije sector huurwoningen

Interesse in een sociale huurwoning?

Deze zullen t.z.t. worden aangeboden via woningnet www.woningnet.nl

 

Chat met ons