De Dichters

Terug naar homepage wonen

Wij zijn gestart met de verhuur van 69 vrije sector huur appartement in het nieuwbouwproject De Dichters .

De Dichters in de Kolenkitbuurt bestaat in totaal uit 56 sociale huurwoningen, 69 appartementen in de vrije sector en 137 koopwoningen.

De woningen:
De 69 middensegment huur appartementen bevinden zich in gebouw Vasalis en Vinkenoog.

De appartementen beschikken allen over een fijn terras, balkon of een loggia. Er zijn appartementen met twee, drie of vier kamers en zijn allen uitgerust met een open keuken. Ze variëren in grootte van circa 64m² tot circa 87m². Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. De woningen zijn zeer energiezuinig, dit kan een fijne besparing op uw energiekosten opleveren. Omdat de woningen gasloos zijn uitgerust, kan er alleen elektrisch (3 fase) gekookt worden.

De woningen worden in 3 fases  verhuurd

Fase 1 verhuur nu gestart:

In fase 1 verhuren we 22 drie en vier kamer appartementen in gebouw Vinkenoog gelegen in de Akbarstraat. U kunt nu reageren op de woningen die beschikbaar zijn in deze fase via de reageerknop in de woningpresentatie

Fase 2:

In fase 2 verhuren we 25 twee, drie en vier kamer appartementen in gebouw Vinkenoog, gelegen in de Akbarstraat en de Leeuwendalersweg. In een latere periode kunt u reageren op de woningen in deze fase via onze website.

Fase 3:

In fase 3 verhuren wij de laatste 22 drie en vier kamer appartementen in gebouw Vasalis op de Leeuwendalersweg. In een latere periode kunt u reageren op de woningen in deze fase via onze website.