Projecten

Uitgelicht

10 projecten gevonden

Gouwpark ZMC

In het voorjaar van 2020 zijn we gestart met de bouw van het nieuwbouwproject ZMC (Zaans Medisch Centrum) in Zaandam. Dit project is onderdeel van het grote project Gouwpark.

nieuwbouw

Machineweg

Aan de Machineweg in Aalsmeer bouwen we 63 huurwoningen. De woningen voldoen aan de eisen van deze tijd met de kenmerken van de woningen die er ooit stonden. Zoals de poort tussen twee woonblokken, dakvormen en de kleur van de dakpannen.

nieuwbouw

Lycka Sloterdijk

Wij bouwen 118 sociale huurwoningen in Sloterdijk-Centrum. De woningen komen te staan op de O-kavel tussen de Radarweg, Arlandaweg en het Hemboogspoor, dat van- en naar Station Sloterdijk loopt. Het gebouw wordt ongeveer 50 meter hoog en bestaat uit vijf blokken op elkaar. Elk blok heeft andere woontypes: drie-vierkamerwoningen, studio's en atelierwoningen. Op de begane grond komt een broedplaats.

nieuwbouw

Wickevoort

Samen met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM bouwen we de nieuwe milieuvriendelijke woonwijk Landgoed Wickevoort op het terrein van de Cruquishoeve in de gemeente Haarlemmermeer. Landgoed Wickevoort wordt een groene woonwijk met maximaal 1.000 woningen, zowel koop- als huurwoningen. Toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van de manege, de kinderboerderij en het zwembad die al aanwezig zijn op het terrein. Wij realiseren minimaal 226 sociale huurwoningen en AM bouwt de koopwoningen en vrije sector huurwoningen.

nieuwbouw

Ringdijk

Wij willen onze panden aan de Ringdijk (nr 4, 6,7 8) aanpakken. De afgelopen jaren hebben we verschillende scenario's onderzocht en besproken met omwonenden.

nieuwbouw

Legmeer West

Aan de westzijde van Uithoorn ligt de nieuwbouwwijk Legmeer-West. Eind 2019 zijn we gestart met de bouw van 125 huurwoningen.

nieuwbouw

De Bongerd

De Bongerd ligt centraal in het westelijk deel van Amsterdam-Noord in de bocht van Zijkanaal I. Dichtbij de natuur van Waterland en 't Twiske, maar ook vlak bij het NDSM-terrein waar een enorme impuls wordt gegeven aan de cultuursector van Amsterdam. Van het voormalig industrieterrein en volkstuinencomplex is inmiddels weinig meer te herkennen, het gebied is langzaam maar zeker veranderd in een nieuwe woonwijk met een basisschool en supermarkt.

nieuwbouw

De Vrije Kade: nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord

Het voormalig terrein van de Hollandse Beton Maatschappij in Amsterdam-Noord maakt al ruimte tijd ruimte voor het nieuwbouwproject De Vrije Kade. Aan de Distelweg in de wijk Buiksloterham staan straks prachtige grondgebonden kade-, atelier- en stadswoningen, appartementen in zowel de koop als de huur en bedrijfsruimten. De afgelopen jaren is er al flink gebouwd en is dit gebied een thuis voor veel bewoners.

nieuwbouw

t Twiske Zuid: een groene smaragd in Noord

Het oude bedrijventerrein Kadoelen in Amsterdam-Noord verandert in een prachtige nieuwbouwwijk. De woningen worden in meerdere fasen gerealiseerd. In totaal bouwen we in het nieuwbouwproject Twiske Zuid de komende jaren 157 woningen.

nieuwbouw

SuHabuurt

De wijk Osdorp is voor een deel verouderd. Eigen Haard heeft daarom een aantal jaar geleden een deel van de woningen in de SuHabuurt (rondom Van Suchtelen van de Haarestraat) gesloopt. Op de vrijgekomen plek bouwen wij vanaf medio juni 2020 de SuHa blokken A en B, gelegen tussen de Van Suchtelen van de Haarestraat en een toekomstige gracht (zie plattegrond).Er komen 251 woningen in verschillende segmenten en een verdiepte parkeerkelder met 83 parkeerplaatsen. Ook komt er een wijkkantoor.

nieuwbouw

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.