Projecten

Uitgelicht

8 projecten gevonden

Lycka Sloterdijk

Wij bouwen 118 sociale huurwoningen in Sloterdijk-Centrum. De woningen komen te staan op de O-kavel tussen de Radarweg, Arlandaweg en het Hemboogspoor, dat van- en naar Station Sloterdijk loopt.

nieuwbouw

Startblok Elzenhagen

Ten zuiden van het Hisgenpad in Elzenhagen in Amsterdam-Noord ontwikkelen wij samen met De Key 'Startblok Elzenhagen', een woonproject voor 540 jongeren. De helft van hen is statushouder.

nieuwbouw

Wonen aan de Zaan

We zijn bezig met de voorbereidingen van de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen op een prachtige locatie aan de Zaan in Wormer.

nieuwbouw

Wickevoort

Samen met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM bouwen we de nieuwe milieuvriendelijke woonwijk Landgoed Wickevoort op het terrein van de Cruquishoeve in de gemeente Haarlemmermeer. Landgoed Wickevoort wordt een groene woonwijk met maximaal 1.000 woningen, zowel koop- als huurwoningen. Toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van de manege, de kinderboerderij en het zwembad die al aanwezig zijn op het terrein. Wij realiseren minimaal 226 sociale huurwoningen en AM bouwt de koopwoningen en vrije sector huurwoningen.

nieuwbouw

Legmeer West fase 4 t/m 6

Aan de westzijde van Uithoorn ligt de nieuwbouwwijk Legmeer-West. Daar willen we in fase 4 t/m 6, samen met Van Wijnen Projectonwikkeling, zo’n 360 woningen bouwen. Ongeveer 105 daarvan worden sociale huurwoningen.

nieuwbouw

De Bongerd

De Bongerd ligt centraal in het westelijk deel van Amsterdam-Noord in de bocht van Zijkanaal I. Dichtbij de natuur van Waterland en 't Twiske, maar ook vlak bij het NDSM-terrein waar een enorme impuls wordt gegeven aan de cultuursector van Amsterdam. Van het voormalig industrieterrein en volkstuinencomplex is inmiddels weinig meer te herkennen, het gebied is langzaam maar zeker veranderd in een nieuwe woonwijk met een basisschool en supermarkt.

nieuwbouw

De Vrije Kade: nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord

Het voormalig terrein van de Hollandse Beton Maatschappij in Amsterdam-Noord maakt ruimte voor het nieuwbouwproject De Vrije Kade. Aan de Distelweg in de wijk Buiksloterham verrijzen hier straks prachtige woningen en bedrijfsruimten.

nieuwbouw

t Twiske Zuid: een groene smaragd in Noord

Het oude bedrijventerrein Kadoelen in Amsterdam-Noord verandert in een prachtige nieuwbouwwijk. De woningen worden in meerdere fasen gerealiseerd. In totaal bouwen we in het nieuwbouwproject Twiske Zuid de komende jaren 157 woningen.

nieuwbouw

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.


Chat met ons