Projecten

Uitgelicht

7 projecten gevonden

Lauriehof

In Aalsmeer bouwen wij 44 sociale huurwoningen

nieuwbouw

VVA Terrein Aalsmeer

Op het voormalige VVA terrein in Aalsmeer bouwen we 56 sociale huurwoningen. Het project bestaat uit twee blokken van 28 woningen. Met deze woningen willen we bijdragen aan betaalbare woonruimte waar ook in Aalsmeer een grote behoefte aan is. We verwachten dat we woningen vanaf medio 2022 kunnen verhuren. Meer informatie over de verhuur volgt.

nieuwbouw

Gouwpark ZMC

In het voorjaar van 2020 zijn we gestart met de bouw van het nieuwbouwproject ZMC (Zaans Medisch Centrum) in Zaandam. Dit project is onderdeel van het grote project Gouwpark.

nieuwbouw

Lycka Sloterdijk

Wij bouwen 118 sociale huurwoningen in Sloterdijk-Centrum. De woningen komen te staan op de O-kavel tussen de Radarweg, Arlandaweg en het Hemboogspoor, dat van- en naar Station Sloterdijk loopt. Het gebouw wordt ongeveer 50 meter hoog en bestaat uit vijf blokken op elkaar. Elk blok heeft andere woontypes: drie-vierkamerwoningen, studio's en atelierwoningen. Op de begane grond komt een broedplaats.

nieuwbouw

Wickevoort

Samen met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM bouwen we de nieuwe milieuvriendelijke woonwijk Landgoed Wickevoort op het terrein van de Cruquishoeve in de gemeente Haarlemmermeer. Landgoed Wickevoort wordt een groene woonwijk met ongeveer 800 woningen, zowel koop- als huurwoningen. Toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van de manege en de kinderboerderij. Wij bouwen minimaal 226 sociale huurwoningen en AM bouwt de koopwoningen en vrije sector huurwoningen.

nieuwbouw

Ringdijk

Wij willen onze panden aan de Ringdijk (nr 4, 6,7 8) aanpakken. De afgelopen jaren hebben we verschillende scenario's onderzocht en besproken met omwonenden.

nieuwbouw

SuHabuurt

De wijk Osdorp is voor een deel verouderd. Eigen Haard heeft daarom een aantal jaar geleden een deel van de woningen in de SuHabuurt (rondom Van Suchtelen van de Haarestraat) gesloopt. Op de vrijgekomen plek bouwen wij vanaf medio juni 2020 de SuHa blokken A en B, gelegen tussen de Van Suchtelen van de Haarestraat en een toekomstige gracht (zie plattegrond).Er komen 251 woningen in verschillende segmenten en een verdiepte parkeerkelder met 83 parkeerplaatsen. Ook komt er een wijkkantoor.

nieuwbouw

Renovatie of sloop/nieuwbouw in uw wijk

Renoveren of slopen wij uw woning? Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

Begrippenlijst renovatie en sloop

Bij sloop of renovatie leest u soms lastige woorden of begrippen. We leggen ze graag goed aan u uit.

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.