Wonen aan de Zaan

  • Soort project: Nieuwbouw
  • Plaats/Stadsdeel: Wormerland
  • Start bouw / oplevering: In voorbereiding
  • Projectfase Voorbereidingsfase

We zijn bezig met de voorbereidingen van de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen op een prachtige locatie aan de Zaan in Wormer.

Wonen aan de Zaan


Dit plangebied ligt in de Zaanbocht aan de Veerdijk in Wormer, vroeger een werkgebied met industriële bedrijvigheid en pakhuizen. Straks staan hier appartementen en eengezinswoningen. Zowel sociale huur-  als koopwoningen. De komende jaren wordt dit een nieuwe woonplek voor mensen die genieten van wonen aan het water.

 

Planning

We bouwen de woningen in verschillende fasen. In 2019-2020 werken we aan het stedenbouwkundig ontwerp voor het gehele gebied. We hopen in 2020 meer informatie te kunnen geven over de ruimtelijke ontwikkelingen en later over de eventuele start van de bouwplannen. Zodra we meer informatie hebben, plaatsen we deze op deze pagina.

 

Historisch en levendig

De Zaanbocht is een woonplek om van te dromen. Midden in een prachtig historisch en levendig gebied met alle voorzieningen direct bij de hand. Aan de zijde van Wormer wandelt u langs de beroemde gevelwand met de oude pakhuizen. Aan de andere kant van de Zaan, over de bekende blauwe basculebrug vindt u mooie Zaanse huisjes en alle winkelvoorzieningen.

 

Contact

Heeft u vragen over dit project? Neemt u dan contact op via (020) 6 801 801 of via info@eigenhaard.nl

Wonen aan de Zaan