Mgr. Noordmanlaan - St Jozeflaan

  • Soort project: Nieuwbouw
  • Plaats/Stadsdeel: Uithoorn
  • Start bouw / oplevering: oktober 2019 / voorjaar 2020

Aan de Mgr. Noordmanlaan en St. Jozeflaan in het dorpscentrum van De Kwakel bouwen we 40 energiezuinige eengezinswoningen. De duurzaam gebouwde woningen hebben geen gasaansluiting . Op de daken liggen zonnepanelen. Alle woningen hebben vloerverwarming en een eigen ventilatiesysteem. De goed geïsoleerde woningen (Nul Op de Meter) worden verwarmd met een warmtepomp.

Woningen

De nieuwbouw bestaat uit:

  • Sociale huur
    18 driekamer eengezinswoningen en 13 driekamer sociale huurwoningen voor senioren. 
  • Vrije sector huur 
    7 driekamer eengezinswoningen en 2 driekamer eengezinswoningen voor senioren. 

De woningen voor senioren, hebben de badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Boven is er nog een (logeer-)kamer.

Huurprijs

De huurprijs voor de sociale huurwoningen is € 737,14. De servicekosten zijn ongeveer € 88,00 per maand waarvan € 85,00 voor de energieprestatievergoeding (EPV). De energieprestatievergoeding (EPV) is het bedrag dat u als huurder aan Eigen Haard betaalt voor uw energieverbruik. Vroeger betaalde u dat aan uw energieleverancier, bijvoorbeeld voor het gas. Dat hoeft nu niet meer. De nieuwe woningen zijn zo energiezuinig, dat u bij normaal gebruik niet hoeft bij te betalen. Lees meer over de energieprestatievergoeding

Toewijzing

Een deel van de sociale huur woningen is gereserveerd voor stadsvernieuwingskandidaten en ‘Van groot naar beter’ kandidaten. De woningen die we adverteren zijn beschikbaar voor de reguliere sociale verhuur.

Aanvullende voorwaarden

Voor deze woningen hebben bewoners van de gemeente Uithoorn voorrang. Houdt u er rekening mee dat u, wanneer u een woning toegewezen krijgt, een inkomensverklaring van de belastingdienst moet overhandigen van u en uw eventuele partner. Vraag deze op tijd aan! Digitaal kan ook, daarvoor gebruikt u uw DigiD via mijnbelastingdienst.nl.

Advertentie 

De vrije sector woningen adverteren we via de Eigen Haard website. Houd deze in de gaten. Eind maart leveren we de woningen op. De inschrijving voor de sociale huurwoningen is gesloten.