Europarei

  • Soort project: Sloop-nieuwbouw
  • Plaats/Stadsdeel: Uithoorn
  • Start bouw / oplevering: 2016 / 2020

In Europarei bouwen we circa 190 woningen. Dit zijn zowel eengezinswoningen en appartementen met een sociale- en middel dure huur, als koopwoningen. De woningen komen op en rond de plek van drie gesloopte flats.

Fase 1

Op de plek van de gesloopte Straatsburgflat staan inmiddels 26 sociale huur eengezinswoningen, 10 sociale huur appartementen, 27 vrije sector huur eengezinswoningen en 11 vrije appartementen in het middensegment.

Fase 2

De nieuwbouw van fase 2 bestaat uit 3 blokken met in totaal 26 eengezinswoningen en een appartementenblok met 21 woningen. Van de in totaal 47 woningen zijn er 7 koopwoningen. Alle eengezinswoningen in fase 2 zijn gebouwd volgens het principe van 'nul-op-de-meter'. Hiermee voldoen de woningen nu al aan de duurzaamheidseisen van de toekomst.

Fase 3

In de derde en tevens laatste fase van het Middengebied Europarei bouwen we 45 eengezinswoningen en 21 appartementen, zowel koop als middensegment huur. De bouw is eind 2019 gestart. De laatste woningen leveren we net na de zomer van 2020 op.

Meer informatie

Lees onze nieuwsbrieven:

Contact in uw wijk

Heeft u een vraag over uw buurt of uw woning? De wijkbeheerder of huismeester staat voor u klaar.